Cătălin Botezatu a împlinit 56 de ani. Imagini fabuloase de la petrecere: "Regele sufletului meu"

 Laciu Andreea
.

Cătălin Botezatu a împlinit frumoasa vârstă de 56 de ani. Celebrul creator de modă a ținut să petreacă pe cinste, alături de prietenii lui. A organizat un eveniment fabulos, apoi a postat imagini și pe conturile lui de pe rețelele de socializare, spre deliciul fanilor. A avut grijă ca mesele să fie pline, băutura fină a fost la discreție, iar invitații s-au distrat de minune. Pentru că nicio aniversare nu este completă fără muzică, Bote a chemat și o artistă care să întrețină atmosfera, așa cum s-a putut vedea din postările lui de pe InstaStory.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Este mai matur, mai responsabil, înfruntă cu mult curaj momentele dificile și știe să treacă mereu peste obstacole. Însă, niciodată nu și-a pierdut cheful de viață și a știut să își păstreze spiritul tânăr. Și-a construit o carieră de succes, atât în modă, cât și în televiziune și a devenit un veritabil etalon de eleganță și rafinament. Chiar dacă se apropie de pragul vârstei de 60 de ani, parcă realitatea din buletin nu se potrivește cu starea lui de spirit.

raluca-badulescu-si-catalin-botezatu-1raluca-badulescu-si-catalin-botezatu-1

Cătălin Botezatu a împlinit 56 de ani

Este una dintre cele mai apreciate personalități din showbiz de la noi, așa că era de așteptat să primească o mulțime de mesaje de ziua lui de naștere. Printre vedetele care au ținut să îi transmită public o urare din suflet s-au numărat Raluca Bădulescu și Anamaria Prodan.

„Să ai o aniversare magnifică și plină de fericire, Regele sufletului meu. Te ador, Regele, soarele, dragostea și inima mea”, i-a transmis Raluca Bădulescu, pe Instagram.

„Te iubesc, Cătălin Botezatu! Călătorim prin viață de zeci de ani împreună și avem atâtea amintiri minunate. Îți mulțumesc azi încă o dată că exiști în viața mea și îți urez încă 10.000 de ani fericiți să trăiești! Nu uita că avem mult de mers de azi înainte, întotdeauna împreună”, i-a transmis și Anamaria Prodan, tot pe rețelele de socializare.

Citește și: Ce se întâmplă în viața sentimentală a lui Cătălin Botezatu. Declarații despre căsătorie și marea lui iubire, Dana Opșitaru: „A fost femeia care m-a…' / EXCLUSIV

Citește și: Când apare documentarul cu Meghan Markle și Prințul Harry pe Netflix. Ducii de Sussex au primit o sumă imensă

Citește și: Cătălin Botezatu comentează stilul vestimentar al Primei Doamne. Unde greșește Carmen Iohannis: „Domnia sa ține tot timpul să i se vadă genunchii” / EXCLUSIV

Citește și: Cum a schimbat-o sarcina, pe Daniela Crudu: „Țip din orice, mă enervez din orice'

Un șaman i-a schimbat viața

Acum este fericit și are o viață minunată, dar Cătălin Botezatu a trecut și prin momente cumplite. Ba chiar a mărturisit că s-a gândit cândva chiar să se sinucidă. Din fericire, întâlnirea cu un șaman l-a ajutat să o ia pe calea cea bună.

„Au fost momente de slăbiciune, pe care le avem cu toții la un moment dat în viață. Dând timpul înapoi, realizez că a fost o prostie. Nu merită să îți iei viața pentru nimeni și nimic în lumea asta. În viață, singurii care pot face ordine sunteți tu și Dumnezeu. Regret că am gândit să aleg o asemenea cale, eram tânăr. Dar m-au întărit și aș putea să le dau sfaturi celor care ajung să se gândească la acest lucru. Le-aș spune că viața merită trăită.

Am avut șansa să particip la cel mai mare festival al șamanilor, care se desfășoară la Lima. A fost o experiență tristă, atunci am aflat că murise bunica mea, cea care m-a crescut. M-a schimbat această experiență, pentru că am văzut, am simțit, am aflat niște lucruri în jungla amazoniană, unde am trăit acest moment, despre ceea ce înseamnă puterea unui șaman adevărat. Am ajuns acolo cu o canoe. Șamanul adevărat îți spune că nu este bine să spui, să povestești ceea ce ai văzut, ai simțit în această călătorie inițiatică. Este un ritual, o experiență individuală”, a povestit Cătălin Botezatu, în exclusivitate pentru Viva.

Sursă foto: Facebook, Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton