Primele imagini de la Insula Iubirii 7. Radu Vâlcan filmează în Thailanda: "Este mișto, o să vă tot agasez cu postări de-astea"

 Dumba Gabriela
.

Au apărut primele imagini de la Insula Iubirii 7, noul sezon pentru care Radu Vâlcan filmează deja în Thailanda. Deși filmează de 7 ani pentru Insula Iubirii, Radu Vâlcan este la fel de entuziasmat pentru fiecare sezon și își ține fanii de pe Instagram la curent cu ceea ce face în Thailanda.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Insula Iubirii, reality show-ul prin intermediul căruia concurenţii au şansa să îşi pună la încercare intensitatea şi veridicitatea sentimentelor, a început un nou sezon, al șaptelea. Radu Vâlcan s-a întors în Thailanda, acolo unde filmează cel de-al șaptelea sezon Insula Iubirii, emisiune ce va rula, în curând, la Antena 1.

insula-iubiriiinsula-iubirii

Radu Vâlcan a postat primele imagini de la Insula Iubirii 7

Noul sezon le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize. Noi poveşti de viaţă, noi reguli, noi locaţii, noi ispite şi multe provocări sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii. Două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insula din Thailanda, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să aleagă între relaţie şi tentaţie, la Insula Iubirii.

„Uitându-mă în urmă, nici nu îmi dau seama când au trecut şapte ani de când am început acest proiect. Despre cifra, asta, şapte, se spune că este una magică.

Tot în jurul ei mă organizez şi eu în Thailanda, când dorm mai puțin de șapte ore pe zi și filmez mai mult de șapte ore pe noapte.

Sunt mândru că am ajuns deja la al şaptelea sezon şi abia aştept să văd cu ce ne va surprinde Insula de această dată, pentru că fiecare sezon de până acum ne-a surprins diferit!', spunea Radu Vâlcan înainte să plece în Thailanda.

Citește și: Sarah Dumitrescu, cu ochii în lacrimi după ce Anamaria Prodan și Reghe au divorțat:„Când o văd pe mama plângând, mă rupe. El a plecat, iar noi…’

Citește și: Regina Elisabeta a II-a ar fi avut cancer înainte de a muri.Dezvăluirile făcute de un apropiat al Prințului Philip

Între timp, Radu Vâlcan a postat deja pe Instagram câteva imagini de la Insula Iubirii 7.

„Pun poza asta aici că mi se pare cea mai în regulă din alea zeci pe care le am din seria asta. Ca să nu pară că am gușă, că râd tâmp, că etc. Gata, puțin filtru și am rezolvat-o.

Să știți că filmăm Insula iubirii. Este sezonul șapte. Este mișto. O să vă tot agasez cu postări de-astea. Ca să știți. Să vedeți poze cu sarmale și cârnați când mă întorc. Vă îmbrățișez. PA!', a scris Radu Vâlcan pe Instagram.

Ce spune Adela Popescu despre prestația lui Radu Vâlcan la Insula Iubirii

Radu Vâlcan este lupul moralist de la Insula Iubirii, așa cum îl numește Adela Popescu și soția lui este mândră de felul în care gestionează conflictele din emisiune. Prezentatoarea de la Pro TV este și ea fan al emisiunii și spune că nu ratează nici un episod.

Sunt cea mai mândră de el! Să știi că noi vedem emisiunea în avans, o privim și tot stăm seara, când culc eu copiii la opt jumate, cobor, ne punem un pahar de prosecco și dăm drumul la Insula Iubirii și analizăm foarte multe, tot ce se întâmplă.

Sunt foarte mândră de el, mi se pare că a evoluat enorm, chiar și în postura asta de lup moralist la Insula Iubirii, dar acum o face cu mult mai multă înțelepciune decât înainte, spunea Adela Popescu acum ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton