Răzvan Botezatu are un nou iubit. Sunt împreună de doi ani: „Are bani, plecăm în vacanțe. Petrecem foarte mult timp împreună”

 Ifrim Georgiana
.

Răzvan Botezatu are un nou iubit. Fostul concurent de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!' este într-o relație de aproximativ doi ani și a făcut primele declarații despre partenerul său. Întors din Republica Dominicană, Răzvan Botezatu a mărturisit că are nevoie să se relaxeze, așadar și-a programat câteva vacanțe. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Răzvan Botezatu are un nou iubit. Răzvan Botezatu este primul concurent de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!' care a cerut să fie eliminat. Acesta a susținut că a cedat în fața presiunii colegilor, care, spune el, îl doreau afară din emisiune. Întors acasă, fostul prezentator TV de la Antena Stars a recunoscut că a fost abuzat verbal ca urmare a orientării sale sexuale. Recent, acesta a făcut câteva declarații despre iubitul său, susținând că relația durează mai bine de doi ani, iar lucrurile decurg cât se poate de bine.

bote-9-1bote-9-1

Fostul prezentator TV a fost întotdeauna discret cu privire la viața sentimentală. De această dată, însă, a vorbit despre modul în care decurge relația și despre planurile de viitor cu partenerul său.

Citește și: Ce a făcut Răzvan Botezatu cu banii de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!':„A meritat. Mi-am plătit…'

Citește și: Răzvan Botezatu a avut o copilărie marcată de traume și un tată alcoolic:„Uși sparte, țipete, bătăi. Mi-a rupt mâna'

Citește și: Ce a postat Nosfe pe Instagram, cu 3 luni înainte de deces. Coincidență bizară:„A murit pe aceeași dată…'

Citește și: Cine este și cum arată iubita lui Mihai Albu:”Îi voi da numele meu de familie”

Răzvan Botezatu are un nou iubit

De doi ani, influencerul este într-o relație și a făcut câteva declarații despre partenerul său. Cei doi și-au planificat deja două vacanțe și se înțeleg la fel de bine ca în prima zi.

„Sunt fericit. Sunt bine. Sunt cu cineva de 2 ani, sunt super bine, ne înțelegem foarte bine. Mă face fericit, îl fac fericit. Are bani (râde-n.r.). plecăm în vacanțe, petrecem foarte mult timp împreună. Știi cum e… când ai parte de dragoste parcă bagi capul și la șerpi, îți mai intră și câte un șoarece în gură, nu e problemă. Că știi că e cineva lângă tine (râde – n.r.). (…)

Să vedem ce se mai întâmplă după ce se va termina show-ul, să vedem ce proiecte mai vin… Vreau să plec într-o vacanță, spre sfârșitul anului, la începutul anului în altă vacanță, să mă mai relaxez. Continui activitatea mea în mediul online, mi-a fost foarte dor… mi-a fost greu fără live-urile mele… De unde mai câștigăm acum bani. Știi că în mediul online se câștigă foarte bine acum', a declarat Răzvan Botezatu, potrivit ciao.ro.

„Au rămas toți șocați când au văzut ce am făcut'

Răzvan Botezatu a dezvăluit care au fost primele lucruri pe care le-a făcut când s-a întors din Republica Dominicană. Acesta a mărturisit că nu a avut parte de încrederea celorlalți atunci când a acceptat această provocare.

„Am vorbit cu mama că am o relație apropiată cu ea și știam că–și face griji. Mi-a și zis Mi-am făcut abonament pe voyo să văd toate emisiunile înainte'. Nu aveau încredere în mine, știau că n-o să pot să fac față. Au rămas toți șocați când au văzut ce am făcut, inclusiv eu că m-am uitat la televizor.

Așadar, am vorbit cu mama. Și am mâncat. Am mâncat foarte mult, de mi-a venit rău. Și am fumat ca acolo nu am avut țigări deloc. Țin minte că stăteam cu Lidia Buble la lac și ne făceam că tragem dintr-un bețișor (râde-n.r.). făceam exercițiu. M-am văzut și cu prietenii, și cu iubitul meu', a adăugat influencerul, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton