What’s Up a plâns la priveghiul lui Nosfe: „Fratele meu a lăsat un copil de 7 ani acasă. Mă doare inima”

 Raiciu Adriana
.

Whats UP a plâns la priveghiul lui Nosfe. Nosfe, pe numele său real Darius Vlad Crețan, s-a stins din viața la 37 de ani, în urma unui infarct. Slujba de înmormântare va avea loc marți, 18 octombrie, la Biserica Izvorul Tămăduirii, situată pe strada Dealul Bisericii, nr 54 A, Dumbrăveni. Whats Up a fost prezent la priveghiul prietenului său și a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre acesta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Whats Up a plâns la priveghiul lui Nosfe. Nosfe, pe numele său real Darius Vlad Crețan, era co-fondatorul trupei Şatra Benz. În noaptea de sâmbătă spre duminică, artistul a suferit un infarct și a decedat. Soția lui a fost cea care a anunțat autoritățile, după ce și-a văzut partenerul căzut la pământ și fără a avea niciun fel de reacție. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru cântăreț. Vestea a picat ca un trăsnet pentru întreagă industrie, mai ales că nu se știa ca Nosfe să fi avut vreo problemă de sănătate. Mulți au spus, însă, că epuizarea și oboseala l-au adus pe colegul lor de breaslă în acest punct.

nos-6-1-1nos-6-1-1

Printre artiștii care au trecut să-și ia rămas bun de la artist a fost Whats UP, care, vizibil șocat de cele întâmplate, a izubcnit în lacrimi și a tras un semnal de alarmă pentru întreaga industrie muzicală!

Citește și: Șatra Benz, mesaj dur referitor la moartea lui Nosfe:„Nu s-a sinucis’

Citește și:Ultima apariție a lui Nosfe pe scenă.Cum a fost surprins cu doar câteva ore înainte să moară

Citește și: Cine este Valentin Sanfira. A crescut în sărăcie: „Nu prea aveam pâine, doar de sărbători

Citește și: Ce spune Bianca Drăgușanu despre Victor Slav, la 8 ani de la divorț: „Dacă ai o bilă neagră la mine…

Whats Up a plâns la priveghiul lui Nosfe

Prieten și coleg de breaslă cu Nosfe, Whats UP a mers să-și ia rămas bun pentru ultima oară. Acesta a vorbit despre epuizarea cu care se confruntă toți artiștii și, printre altele, a mai precizat că și el a fost într-un moment de cumpănă, în urmă cu ceva timp, atunci când a aflat că are inima mărită.

Acest om are 37 de ani și un copil de 7 ani acasă, eu am 33, generația noastră e mai mare deja, Connect-R are 40, la fel și Shift. Teribiliștii ar trebui să lase oamenii în pace, să își plângă durerea. (…) Este foarte urât să se vorbească lucruri de genul asta, acum. O să se facă o autopsie, o să vină date clare, nu mai vorbiți degeaba înainte și lăsați oamenii să își ducă greul mai departe.

În industria noastră, într-adevăr, eu – acum un an și ceva – am zis (…) că inima mea e mărită și că iau o pauză și mă duc în Suedia să îmi revin. La mine, frații și prietenii se așteptau, pentru că prea multă muncă este. De luni până joi ești în studio, interviuri peste interviuri, de la studio până la televiziune, apoi te trezești că trebuie să ai concerte… joi, vineri, sâmbătă și duminică.

Te întorci acasă să îți vezi familia, două-trei ore, dormi restul de ore și o iei de la capăt și nimeni nu pune stop, nimeni nu pune frână. Când e de aruncat cu noroi… imediat se aruncă, iar când este de vorbit și de aplaudat munca multor oameni… nu se aplaudă.

Nu mai vorbiți ce nu știți (jurnaliștii-n.r.)! (…) Omul nu costă nimic. Viața nu se poate cumpăra cu bani. Eu nu am copil și mă doare inima când știu că fratele meu a lăsat un copil frumos de 7 ani acasă', a declarat Whats UP.

Nosfe a murit la 37 de ani

Nosfe, membru al trupei Șatra Benz, s-a stins din viață la vârsta de 37 de ani. Artistul a susținut ultimul concert pe 15 octombrie, iar la scurt timp soția sa a alertat medicii după ce l-a găsit inconștient în sufrageria casei lor.

Slujba de înmormântare va avea loc marți, 18 octombrie, la Biserica Izvorul Tămăduirii, situată pe strada Dealul Bisericii, nr 54 A, Dumbrăveni. 

sursă foto- Facebook și Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton