De ce s-a despărțit, de fapt, mama Geta de tatăl copiilor ei. Culiță Sterp: „Era mai agresiv cu mama sau încerca să...”

 Ifrim Georgiana
.

De ce s-a despărțit, de fapt, mama Geta de tatăl copiilor ei. Cei doi s-au separat în urmă cu 10 ani, atunci când bărbatul nu s-a mai întors acasă. Invitați la podcastul lui Cătălin Măruță, Culiță și Iancu Sterp au vorbit despre motivele despărțirii, susținând că tatăl lor avea un comportament violent. Iată declarațiile acestora!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În mai multe rânduri, mama Geta a susținut că nu are o relație apropiată cu tatăl copiilor ei. Cei doi s-au despărțit în 2013, atunci când bărbatul nu s-a mai întors acasă. Invitați la podcastul „Acasă la Măruță', Culiță și Iancu Sterp au făcut dezvăluiri despre relația părinților lor. Aceștia l-au descris pe tatăl lor, susținând că este un bărbat fără vicii și sufletist, însă destul de orgolios și „dintr-o bucată'. Mai mult, în cadrul interviului, cei doi frați au vorbit despre factorii care declanșau conflicte în familia lor și despre o posibilă împăcare.

geta-1-2geta-1-2

De ce s-a despărțit, de fapt, mama Geta de tatăl copiilor ei. La nunta Getei Sterp cu Sebastian Crăciunescu, s-au reunit toți membrii familiei, fiind prezent și tatăl miresei. Acolo, mama Geta a ținut să-i facă câteva dedicații fostului ei partener, care a stat la altă masă.

Citește și: Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp, a reacționat la scandalul cu mama Geta:”Am ales să mă port așa cum sunt eu”

Citește și: Mama Geta, despre cearta cu Daniela Iliescu. De la ce ar fi pornit problemele cu iubita lui Culiță Sterp:”Unul este mai fălos, unul este de la coada oii”

Citește și: Whats Up a plâns la priveghiul lui Nosfe:„Fratele meu a lăsat un copil de 7 ani acasă. Mă doare inima'

Citește și: Speak, atac dur la adresa caselor de discuri, după moartea lui Nosfe. Ce probleme ar fi avut rapperul:„Să fie prinși și trași la răspundere!'

De ce s-a despărțit, de fapt, mama Geta de tatăl copiilor ei

În cadrul podcastului, Culiță Sterp a descris perioada în care tatăl lor încă locuia cu ei. Acesta a susținut că bărbatul era plecat mai tot timpul de acasă, având în vedere meseria pe care o avea. Pe de altă parte, Iancu Sterp este de părere că nu au existat motive întemeiată care să conducă la separare.

Cam de zece ani încoace am fost crescuți de ea pentru că tatăl nostru nu mai stă cu noi de vreo zece ani. Și în timpul cât a stat el cu noi acasă, el era mai mult plecat fiind cu meseria asta a lui cu animalele, era mai mereu plecat pe câmp și mai mult noi am stat acasă cu ea. A fost și mamă și tată pentru noi. (n. red. mama Geta)', a declarat Culiță Sterp, în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță.  

„Eu, sincer, dacă mă întrebi pe mine, nu au fost motive de despărțire. Din banalități și tu te cerți din banalități, toată lumea se ceartă din banalități', a adăugat Iancu Sterp.

„Tatăl meu nu a băut la viața lui, nu a fumat'

Culiță Sterp i-a făcut o descriere tatălui său. Acesta a explicat principalele motive de conflict din familia lor, susținând că bărbatul ar fi plecat de acasă în repetate rânduri.

„Tatăl meu nu a băut la viața lui, nu a fumat, nu a fost genul care să aibă vreo patimă. Singura lui chestie era că el era foarte bun la suflet și cam împrăștia ce avea el la oameni care profitau de bunătatea lui, drept dovadă că și noi am moștenit asta de la el. Cam ăsta era motivul principal din care se certau ei doi, tata avea mulți prieteni, îi chema acasă pe la el, le dădea o grămadă de chestii, tot ce avea el.

De multe ori nu aveam noi și el dădea prin toate părțile. El zicea: <>. Din cauza asta se certau mai mult și mama, i-am spus de multe ori, are gura cam mare, cam bogată, iar pe noi bărbații de multe ori ne deranjează când ne cicălesc, îți vine să o iei cu capul.(…) Ne-am rugat de el, l-am și adus acasă de câteva ori.', a spus Culiță.

„El era mai agresiv cu mama sau încerca să dea în ea'

Culiță Sterp a vorbit și despre momentele mai puțin frumoase din familia lor. Acesta a dezvăluit faptul că tatăl lor ar fi încercat să o agreseze fizic pe mama Geta, situație care nu a putut fi tolerată de ei și frații lor.

„El e foarte orgolios, e dintr-o bucată, nu lasă de la el. A si zis când a plecat de acasă: <>.(…) În zece ani, de când a plecat, nu ne-a dat o dată un telefon să ne întrebe ce facem.(…) Și noi ne-am mai certat cu el… El era mai agresiv cu mama sau încerca să dea în ea și ne mai băgam și noi și cred că a rămas cu ciudă pe noi. Noi îl mai sunăm, ținem legătura cu el', a mai adăugat Culiță Sterp.

„Dacă ar veni înapoi, l-ar primi'

Pe de altă parte, Iancu Sterp a susținut că tatăl lor ar fi mai fi plecat de acasă de câteva ori. Acesta a insistat că părinții lor nu avea motive seriose de despărțire, nefiind vorba despre un episod de infidelitate.

„Au avut mai multe escapade. Nu a fost prima dată când a plecat, a plecat și înainte de vreo 2-3 ori, s-a întors. Problema e că nu a fost un motiv întemeiat să plece, nu a fost vorba de înșelat', a susținut Iancu Sterp.

În încheiere, Culiță Sterp crede că o împăcare între părinții lui este posibilă: „Ea chiar l-a iubit foarte mult și îl iubește în continuare, a fost singurul ei bărbat. Eu cred că și acum, dacă ar veni înapoi, l-ar primi. El de vreun an doi și-a găsit o doamnă și când a aflat mama, săraca, a făcut ca trenul'.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton