Catinca Roman a renunțat la doliu după moartea tatălui său: "A murit când eram împreună și ne făceam ritualul nostru"

 Dumitrache Laura
.

Catinca Roman a trecut prin momente dificile în urmă cu trei săptămâni. Tatăl său, Iosif Zilahy, s-a stins din viață la vârsta de 90 de ani. Moartea tatălui a lăsat o durere imensă în sufletul vedetei. Cu toate astea, fiica Mioarei Roman a renunțat la doliu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Fiica cea mare a Mioarei Roman a trecut prin momente grele, după ce tatăl său a murit în urmă cu trei săptămâni. Iosif Zilahy, în vârstă de 90 de ani, a încetat din viață, lăsând în urmă multă durere.

catincacatinca

Mioara Roman a fost căsătorită prima oară cu Iosid Zulahy, iar împreună a avut-o pe Catinca. Ulterior, s-a căsătorit cu Petre Roman, de care a divorțat după mai bine de 30 de ani de mariaj. Deși au divorțat cu ani în urmă, Mioara și Iosif s-au înțeles bine de dragul fiicei lor.

Citește și: Cum se înțeleg Oana și Catinca Roman, după ce nu și-au vorbit un timp:”Avem temperamente foarte diferite”

Citește și:Oana și Catinca Roman, din nou la doctor cu mama lor.Cum se simte Mioara Roman

Citește și:Whats Up a plâns la priveghiul lui Nosfe:„Fratele meu a lăsat un copil de 7 ani acasă. Mă doare inima'

Citește și: Speak, atac dur la adresa caselor de discuri, după moartea lui Nosfe. Ce probleme ar fi avut rapperul:„Să fie prinși și trași la răspundere!'

Catinca Roman a renunțat la doliu

Catinca Roman este rodul iubirii dintre Mioara Roman și Iosif Zilahy. În urmă cu trei săptămâni, tatăl Catincăi s-a stins din viață la vârsta de 90 de ani. Vedeta a suferit foarte mult, mai ales că avea o relație specială cu părintele său. Recent, fiica cea mare a Mioarei Roman a vorbit într-un interviu despre moartea tatălui său, declarând că nu mai poartă doliu.  

Nu mă îmbrac în negru, da! Eu cred că nu neapărat doliul sau anumite obiceiuri sau ritualuri îți opresc durerea pe care o ai în inimă, ci faptul că porți acea persoană în suflet sau faptul că îi simți lipsa. Trec prin momente destul de dificile. Mi-am pierdut tatăl și știi cum este? Noi am avut o relație foarte apropiată întotdeauna și am așa un gol în suflet. Tata a avut o viață foarte frumoasă și foarte plină cu foarte mari realizări: a fost un sportiv de performanță de excepție și antrenor cu una dintre cele mai bune echipe pe care le-a avut România la scrimă. Tatălui meu i s-a făcut rău în momentul în care eram împreună și ne făceam ritualul nostru de fiecare sâmbătă„, a declarat Catinca pentru click.ro.

Catinca Roman avea o relație apropiată cu tatăl său

Catinca Roman a avut o relație apropiată cu tatăl său, Iosif Zilahy. Deși a fost crescută de Petre Roman, după ce mama sa s-a recăsătorit, Catinca s-a înțeles bine întotdeauna cu tatăl ei. După ce și-a pierdut părintele, vedeta a simțit nevoia să comunice cu prietenii ei de pe rețelele de socializare.

L-am pierdut pe tata azi-noapte. Am avut o legătură specială cu el. Tata a fost un om deosebit. Așa doresc să fie ținut minte, ca un bon viveur și un bărbat elegant. RIP tata, rămai în sufletul nostru pentru totdeauna!', a scris, la vremea aceea, Catinca Roman.

Catinca este pasionată de tatuaje

Creatoarea de modă are multe stiluri vestimentare, iar pe lângă asta, Catinca Roman este pasionată de tatuaje. Vedeta are mult tatuaje, printre care în zona umerilor, a mâinilor, a spatelui și a gâtului.

„Tatuajul de pe gât este un simbol. Nu mi-am făcut tatuajele de pe corp cu ocazia unor evenimente anume, ci mai mult mi-au plăcut estetic sau reprezintă vreun simbol. Trandafirul este simbolul libertății, al pasiunii. Îmi mai doresc doar un singur tatuaj. Este secret! În momentul în care îl voi face o să vedeți. O să vă surprind la anul cu un nou tatuaj!', a mai spus Catinca.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton