Cum arată și cum a pozat Irina Columbeanu la 15 ani. Seamănă leit cu mama sa, Monica Gabor

 Dumitrache Laura
.

Cum arată și cum a pozat Irina Columbeanu la 15 ani. Monica Gabor și Irinel Columbeanu au divorțat în 2011, după cinci ani de mariaj. Cei doi au devenit părinți în 2007, când Monica a adus-o pe lume pe Irina. În vârstă de 15 ani, Irina locuiește cu mama sa, în SUA, iar recent a postat câteva imagini pe Instagram. Internauții au rămas surprinși de frumusețea tinerei, dar și cât de mult seamănă cu mama sa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Irina Columbeanu are 15 ani și este total transformată de când s-a mutat în SUA, acolo unde locuiește împreună cu mama sa și iubitul acesteia. Adolescenta seamănă cu mama sa, Monica Gabor, 37 de ani, după cum se poate vedea într-o serie de imagini publicate recent de Irina.

irinairina

Fiica lui Irinel Columbeanu s-a mutat în Statele Unite ale Americii în urmă cu patru ani. Irina s-a transformat într-o adolescentă surprinzătoare. Tânăra a postat recent poze făcute în casa din Malibu în care locuiește cu Monica și cu Mr. Pink.

Citește și:

Cum a reacționat Irina Columbeanu când a primit cărțile scrise de tatăl ei:„E un copil special!'

Citește și:Monica Gabor și Irina Columbeanu duc o viață de lux în America.Se îmbracă aproape identic și se plimbă cu avionul privat

Citește și:De ce s-a despărțit, de fapt, mama Geta de tatăl copiilor ei. Culiță Sterp:„Era mai agresiv cu mama sau încerca să…'

Citește și: Răzvan Botezatu are un nou iubit. Sunt împreună de doi ani:„Are bani, plecăm în vacanțe. Petrecem foarte mult timp împreună'

Cum arată și cum a pozat Irina Columbeanu la 15 ani

Irina Columbeanu s-a mutat în SUA în urmă cu patru ani, iar de atunci nu s-a mai întors în România. Ajunsă la 15 ani, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor s-a transformat într-o adolescentă extrem de frumoasă. Recent, Irina a publicat pe Instagram câteva imagini cu ea făcute în casa din Malibu, în care locuiește cu mama sa și iubitul acesteia.

Irina apare într-o rochie lungă, nude, cu părul desprins, semănând extrem de mult cu mama sa. Internauții au rămas surprinși de frumusețea acesteia și au complimentat-o prin mesaje. De asemenea, multă lume este de părere că Irina seamănă foarte mult cu Monica. „Esti frumoasă la fel cum este si mama ta”, „Superba”, „Ce mandri trebuie să fie bunii si celebrii tăi părinți„, sunt doar câteva dintre comentariile postate de internauți la imaginile Irinei Columbeanu.

Irina Columbeanu păstrează legătura online cu tatăl său

Irina Columbeanu nu și-a mai văzut tatăl de patru ani. Cu toate astea, tânăra păstrează legătura cu Irinel Columbeanu, iar la lansarea cărților sale, Irina l-a felicitat pe rețelele sociale. De sărbători, Irinel a anunțat că va pleca în SUA, pentru a-și vedea fiica.

Nu știu câte zile o să stau acolo, este și în funcție de biletul de avion pe care o să îl găsesc în perioada următoare. Nu o să fiu cazat la hotel. Cel mai probabil o să stau acasă la Monica. Ea este tot cu Mr. Pink. Nu s-au despărțit, nici nu au fost certați', a declarat Irinel.


Irina reușește să facă bani frumoși din tablouri

Irina Columbeanu este pasioantă de artă, iar deja a început să facă bani din tablourile pe care le pictează. Irinel Columbeanu a declarat că fiica sa a vândut câteva dintre creațiile sale, iar cel mai scump tablou al său s-a vândut cu câteva mii de euro. Fostul afacerist este extrem de mândru de fiica sa.

„A fost și la concursuri, se pregătește la școală. Acum e în vacanță, dar are câteva antrenamente pe săptămână. Îi place foarte mult. În România nu avea această preocupare, era mai mult pe partea artistică. De asemenea, face și școala de șoferi, pentru că în America permisul se ia de la 16 ani. (…) În ultimul timp se ocupă cu niște simulări de procese, pe care le dau, nu știu exact în ce constau. La ei, învățământul e diferit. Înainte își dorea să fie medic, acum vrea să devină avocat', declara Columbeanu în urmă cu câteva luni.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton