Testează zâmbetul pe care ți-l dorești!

 advertising.ringier
.

Neoclinique dispune de o tehnologie inovatoare, DSD-Digital Smile Design, care permite realizarea unei propuneri de dantură perfectă, personalizată pentru fizionomia feței tale, dintr-un material provizoriu, ce poate fi probată de pacient. Astfel, poți vedea de la început cum va arăta rezultatul final!

Cu o echipă de profesioniști în domeniul medical, care au o experiență de peste 20 de ani, și cu o aparatură medicală de ultimă generație, Neoclinique asigură servicii dentare complete, atât pentru adulți cât și pentru copii, cu misiunea de a oferi zâmbete frumoase și sănătoase. 

Conceptul de Digital Smile Design utilizat de Neoclinique presupune ca echipa medicală și pacientul să conlucreze în vederea obținerii rezultatului dorit și visat de pacient. Pacientul primește toate informațiile de care are nevoie și are garanția că lucrarea dentară pe care o va obține nu este o surpriză neplăcută. Omul știe de la bun început în ce va investi și nu se poate trezi în situația în care să nu poată mesteca, să vorbească cu precipitații sau să nu pronunțe bine anumite litere. Altfel spus, transformarea este una cunoscută dinainte și se face numai și numai în direcția dorită.

Întregul concept se bazează pe analiza proporțiilor feței și danturii pacientului.Utilizăm o serie de fotografii digitale și videoclipuri pentru a înțelege relația dintre dinți, gingii, buze și fizionomia feței.În acest proces urmărim cu atenție zâmbetul în mișcare sau la reacțiile emoționale. Facem totul pentru a ne asigura că rezultatul final este perfect pentru pacientul nostru.', afirmă Cristina Toader, co-fondator Neoclinique. 

Pentru pacient, Digital Smile Design înseamnă realizarea unor poze tehnice cu dantura sa, dar și multe discuții cu medicul despre dinții săi și așteptările pe care le are în legătură cu rezultatul final al planului de tratament. Persoanele care apelează la serviciile Neoclinique pentru o reabilitare complexă parcurg următoarele etape la sosirea în clinică: realizarea unei consultații cu un medic stomatolog, efectuarea unei radiografii panoramice, a unui set de fotografii tehnice, dar este rugată, de asemenea, să comunice toate nemulțumirile pe care le are în legătură cu dantura sa. Echipa interdisciplinară se întâlnește apoi și concepe un plan de tratament adaptat nevoilor și dorințelor pacientului. În cazul reabilitărilor estetice, proteticianul realizează una sau mai multe simulări computerizate care prefigurează zâmbetul ideal, numite wax-up și mock-up. Astfel, abia după ce pacientul și-a dat acordul pentru implementarea planului de tratament propus se încep intervențiile stomatologice.

Digital Smile Design înseamnă economie de materiale și timp atât pentru pacient, cât și pentru medic. Orele investite în vizitele la cabinetul stomatologic pentru discuții și simulări se recuperează ușor prin reducerea probelor și retușurilor ulterioare.

Un zâmbet frumos și sănătos este primordial pentru orice persoană, luând în considerare societatea cotidiană și normele impuse de aceasta. Rezultatul dorit în cazul unui tratament stomatologic poate fi obținut doar prin intermediul planificării, organizării atente și discuțiilor constante între pacient și echipa medicală.

Un beneficiu extraordinar pe care îl obține oricine alege să își trateze dinții la Neoclinique, este acela că, înainte de a urca pe scaun, va sta de vorbă cu medicii care le vor vorbi cu omenie, căldură și înțelegere, astfel încât să le alunge anxietățile și să le creeze confort psihic. În plus, pacienții nu vor simți durere în timpul intervențiilor și își vor putea exprima deschis preferințele. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton