Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au stabilit când vor face nunta: „Trebuie să ne adunăm și să...”

 Ifrim Georgiana
.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au stabilit când vor face nunta. În luna august, asistenta de la „Neatza cu Răvan și Dani' a fost cerută în căsătorie de iubitul ei. Cei doi au fost prieteni mult timp, dar apoi au decis să pornească împreună pe același drum. Acum, blondina a vorbit despre relația cu sportivul, susținând că a fost aleasă o perioadă pentru organizarea nunții. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. În luna august, când se aflau în vacanța din Grecia, sportivul a decis s-o ceară în căsătorie pe aleasa inimii sale. La acea vreme, pe rețelele de socializare, asistenta TV a postat mai multe imagini cu inelul de logodnă, o bijuterie în valoare de peste 10.000 de euro. Acum, Ramona Olaru a dezvăluit când va avea loc nunta, susținând că „sunt foarte multe lucruri de pus la punct'.

ram-1ram-1

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au stabilit când vor face nunta. La un moment dat, s-a crezut că cei doi nu mai formează un cuplu, asta după ce asistenta TV a șters fotografiile cu inelul de logodnă. Totuși, aceștia au recunoscut că relația lor nu este lipsită de certuri, însă își trăiesc iubirea în felul lor și se bucură de momentele împreună.

Citește și: De ce a lipsit Ramona Olaru de la Neatza cu Răzvan și Dani:„Era necesar să…'. Irisha a înlocuit-o

Citește și: Cine este sora Ramonei Olaru.Simona are doi copii

Citește și: Angela Gheorghiu, noi critici dure la adresa României:„Nu realizam că trăiam într-o țară dură, comunistă. Nu s-a schimbat nimic'

Citește și: Proaspăt căsătoriți, Claudia Puican și Armin Nicoară vor să devină părinți. Au stabilit deja detaliile pentru botez:„Atunci vor fi prezenți și…'

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au stabilit când vor face nunta

Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani' a spus că nunta va avea loc la începutul verii următoare. Aceasta își face griji în privința organizării, consștientă fiind că un astfel de eveniment necesită multe resurse.

„Da, desigur, și a rămas aproape stabilit pentru începutul verii următoare. Trebuie să ne adunăm și să ne organizăm, căci sunt foarte multe lucruri de pus la punct', a susținut Ramona Olaru, potrivit okmagazine.ro.

Cât despre certurile dintre ei, Ramona Olaru a adăugat: „Noi n-avem niciodată motive serioase de ceartă. Dar mie îmi plac lucrurile exacte, la minut, la oră, la secundă. Și ăsta e un motiv de ceartă. Chiar dacă ne certăm des, nu sunt certuri serioase, care să ducă la despărțire. De fapt, mă cert doar eu, că el nu prea mai zice nimic. A observat care este problema și încearcă pe cât de mult poate să fie la timp și la linie cu ceea ce zic eu. Îmi dau seama, acum când mă aud, că sună foarte aiurea'.

De ce a șters Ramona Olaru imaginile cu inelul de logodnă

Asistenta TV a oferit câteva explicații despre momentul în care a șters imaginile cu inelul de logodnă. Acest lucru s-ar fi întâmplat după o ceartă cu iubitul ei, susținând că aceea nu este bijuteria pe care o va purta pentru restul vieții.

„Da, asta s-a întâmplat după o ceartă, dar mai exista și un alt motiv. Trebuia să vină inelul pe care-l am acum pe deget. Iar poza aceea trebuia ștearsă oricum, pentru că acela este inelul pe care mi l-a luat el. Iar acesta este cel pe care mi l-am dorit eu. Așadar, în fotografia care a însoțit anunțul că ne-am logodit, nu apăream cu inelul pe care mi l-am dorit și pe care-l voi purta pentru restul vieții noastre împreună. (…)

Îl mai am și pe acela, dar cel de acum este mai finuț. Este cu rubin și diamante. I-am zis că atunci când nu ne vom mai permite niște lucruri, avem un inel în plus pe care să-l vindem și să facem rost de bani. Nu e o investiție proastă. Este, totuși, o piatră prețioasă. Mai multe, de fapt', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton