Smiley și Andra lansează prima piesă împreună, „Doar vina ta”: "Suntem prieteni de 20 de ani"

 Dumitrache Laura
.

Smiley și Andra lansează prima piesă împreună! Fanii celor doi artiști sunt în extaz. După ani de zile în care au participat împreună la multe concerte și au numeroase întâlniri, Smiley și Andra au decis să colaboreze pentru prima lor piesă. Melodia „Doar vina ta' a a fost lansată în urmă cu putin timp, iar fanii sunt extrem de încântați de mesajul piesei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Momentul mult așteptat a venit! După 20 de ani de prietenie, Smiley și Andra au decis să colaboreze și să lanseze o piesă împreună. Fanii celor sunt extrem de entuziasmați de noua melodie, care a fost lansată în urmă cu puțin timp. Meloda „Doar vina ta' are un mesaj de dragoste interesant.

Doar Vina TA ArtworkDoar Vina TA Artwork

În urmă cu câteva zile, Smiley a postat pe TikTok un clip în care le spune fanilor săi că a compus o piesă nouă. Artistul și-a întrebat internauții care ar fi cea mai bună voce feminină pentru aceasta, iar mulți au selectat-o pe Andra. Ei bine, ulterior, Andra a anunțat pe Facebook-ul ei că urmează să lanseze cu Smiley piesa „Doar vina ta'.

Citește și: Cum s-au îmbrăcat Andreea Esca și Andra la un eveniment caritabil.Au atras toate privirile

Citește și:Florin Ristei, despre nunta cu iubita lui, Naomi Hedman:„Noi ne-am logodit demult. Petrecerea o să o facem…'

Citește și:Ce tratament a folosit Oana Roman împotriva căderii părului:„Nu mai sunt cheală la rădăcină'

Citește și:Cum au devenit Anca Serea și Adi Sână proprietarii vilei de 500.000 de euro în care au stat cu chirie:”Este o casă foarte costisitoare, foarte obositoare fizic”

Smiley și Andra lansează prima piesă împreună!

Andra și Smiley se cunosc de două decenii, dar nu au lansat nicio piesă împreună. Ei bine, dorința fanilor s-a îndeplinit, iar cei doi artiști au colaborat împreună pentru piesa „Doar vina ta'. Meloda a fost lansată oficial, joi, 13 octombrie. Mesajul piesei este unul emoționant și plin de iubire.

Este o piesă pe care am compus-o cu dedicație pentru Andra, nu este prima făcută de mine pentru ea, însă este prima pe care o cântăm împreună. Ne dorim de mult timp să scoatem o piesă amândoi și iată că momentul acesta mult așteptat a venit acum, după 20 de ani de prietenie și proiecte comune. Andra a cântat cu SIMPLU, noi doi facem de atâta timp „Românii au talent', am lucrat împreună la „Vocea României' și la alte producții și tot căutam momentul potrivit pentru o piesă a noastră și iată că acum apare „Doar vina ta' care sperăm să cucerească.', povestește Smiley.

Andra, cu brațul tatuat în noul videoclip al piesei „Doar vina ta'.

Andra și Smiley vor apărea în ipostaze surprinzătoare în videoclipul piesei „Doar vina ta'. În clipul melodiei, artista este tatuatoare și are brațul complet tatuat, iar Smiley este un designer vestimentar creativ.

„Doar vina ta' este o poveste de dragoste cu un început interesant și un parcurs neașteptat. Cântăreața este foarte încântată de colaborarea cu Smiley. „E despre dragoste și fericire. Despre o dragoste pură, despre persoana cu care te simți complet atât dimineața la cafea, cât și seara când ajungeți acasă și vă uitați la film. Este despre momentul acela în care realizezi că îți dorești mai mult de-o viață cu omul de lângă tine. Când am înregistrat-o am plâns, nu mi s-a mai întâmplat asta până acum. Doar vina ta' este o melodie pe care o vei simți și asculta și tu cu nodul în gât și lacrimi în ochi.', a declarat Andra.

„O viață n-o să ne-ajungă, vreau două neapărat!'

Andra va avea o apariție cu adevărat surprinzătoare în noul videoclip. Artista are mâna tatuată, iar una dintre scene o arată pe Andra cum tatuează un text interesant: „O viață n-o să ne-ajungă, vreau două neapărat!', apare tatuat de mâna Andrei pe corpul personajului masculin.  

„Atunci când mi-e bine, e doar vina ta/Când eu nu știu dansul, tu schimbi muzica/Nu știu ce m-aș face dac-ai dispărea/Tu ești lumea toată și lumea-i a mea', sunt versurile refrenului co-producției Andra Records și HaHaHa Production, a cărei producție muzicală este semnată de Șerban Cazan și Gabriel Stănoiu. Clipul piesei „Doar vina ta'  este realizat de Iulian Moga, după un scenariu scris de Ramon Laurențiu Militaru și cu producția semnată de HaHaHa Video Production.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton