Iulia Albu i-a criticat aspru ținuta Ozanei Barabancea: „Puneți-vă o cămașă de noapte pe voi. Este mult mai onest”

 Miniosu Alexandra
.

Iulia Albu i-a criticat aspru ținuta Ozanei Barabancea. Se pare că vestimentația aleasă de jurata de la „Te cunosc de undeva' nu a fost deloc pe placul Iuliei Albu. Și nici pe cel al lui Ovidiu Buta, care nu a ezitat să-și exprime nemulțumirea, chiar la televizor. Iată ce a spus fosta soție a lui Mihai Albu despre alegerea făcută de artistă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Iulia Albu i-a criticat aspru ținuta Ozanei Barabancea. Criticul de modă și-a exprimat public dezacordul, la TV, în cadrul emisiunii pe care o moderează la Antena Stars, „Poliția Modei'. Aceasta a analizat atent vestimentația purtată de cântăreață la un eveniment monden organizat recent și nu a avut tocmai cuvinte de laudă la adresa ei.

iulia-albu-27iulia-albu-27

De ceva timp, Iulia Albu moderează emisiunea „Poliția Modei', la Antena Stars. În cea mai recentă ediție a show-ului, sub „lupa' ei a intrat Ozana Barabancea. Criticul de modă i-a analizat ținuta pe care a purtat-o recent la un eveniment monden și se pare că nu a fost deloc pe gustul ei.

Citește și: Cum își educă Iulia Albu fiica: „Nu poți fi și un profesionist desăvârșit și mama care e mereu lângă copil'.Ce relație are iubitul vedetei cu Mikaela / EXCLUSIV

Citește și: Zanni, replici acide la adresa Paulei Chirilă, la Splash! Vedete la apă:„M-a enervat'. Iulia Albu l-a pus imediat la punct

Citește și: Cristian Boureanu s-a împăcat cu Monica Tatoiu, după ce a acuzat-o că se amestecă în viața sa privată:„Alege să povestească niște chestii discutate în privat'

Citește și: Daniela Crudu și-a scos apartamentul la vânzare. Cum arată și cât costa locuința:„Se vinde cu tot cu…'

Iulia Albu i-a criticat aspru ținuta Ozanei Barabancea

Iulia Albu nu a ezitat să-i critice ținuta Ozanei Barabancea în fața telespectatorilor. Criticul de modă nu a fost de acord nici în privința culorii alese de artistă.

„Dacă vreți în general în viața voastră să purtați o cămașă de noapte, puneți-vă o cămașă de noapte pe voi. Este mult mai onest!

Puneți-vă o pereche de papuci cu puf la acea cămașă de noapte. Rochia asta cămașă e ceva… în primul rând, culoarea', a spus Iulia Albu despre ținuta Ozanei Barabancea, la Antena Stars.

Ovidiu Buta: „Ați văzut-o vreodată pe Ozana Barabancea relativ bine îmbrăcată?'

Nici Ovidiu Buta nu s-a arătat prea încântat de alegerea făcută de artistă. Ba mai mult, a susținut că nu a văzut-o niciodată pe Ozana Barabancea bine îmbrăcată.

„Ozana Barabancea ar trebui să înțeleagă că și forma sprâncenelor ține de modă! Dar am și eu o întrebare: ați văzut-o vreodată pe Ozana Barabancea relativ bine îmbrăcată?

Este tot timpul aiurea îmbrăcată. Îmi pare rău pentru ea, pentru că ea, fiind un personaj atât de exotic și atât de asumat, lucrurile ar trebui să fie mai simple dacă s-ar cenzura puțin mai mult', a susținut Ovidiu Buta, la Antena Stars.

Iulia Albu a criticat-o și pe Maria Constantin pentru felul în care se îmbracă

Mai demult, Iulia Albu a criticat-o și pe Maria Constantin pentru felul în care se îmbracă, la „Poliția Modei'. Ținutele artistei nu au fost trecute cu vederea, iar vedeta chiar a ținut să sublinieze că interpreta de muzică populară ar alege niște piese vestimentare învechite.

Are ceva de picoliță. Adică o văd la mese. Topul acela e ceva ce ar fi purtat Briteney Spears acum 20 de ani. (…) Cerceii aceia lungi și degeaba, pielea rotisată de-a dreptul …. Mersul la solar nu trebuie… voi nu trebuie să vă duceți la solar să vă schimbați culoarea de tot.Trebuie să arătați la final puțin atinse de soare. (…) Se numește tanorexie, nu e cazul ei, dar în momentul în care nu te mai poți opri din solar se numete tanorexie’, a spus Iulia Albu, la emisiunea Poliția Modei de la Antena Stars.

Sursă foto: Instagram, Libertatea, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton