Ramona Olaru și Cătălin Cazacu își țin banii separat. Cum împart cheltuielile din casă: „Pe ai lui îi avem, dar nu-i folosim la…”

 Ifrim Georgiana
.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu își țin banii separat. Cei doi sunt împreună de mai bine de un an și locuiesc împreună de ceva timp. Într-un interviu recent, asistenta TV a vorbit despre managementul banilor în relația lor, mărturisind că nu există un bget comun. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Recent, Cătălin Cazacu și Ramona Olaru au avut parte de o escapadă romantică în Bari. Deși au recunosuct că relația lor este adesea încercată de certuri, se pare că cei doi aleg să-și trăiască povestea de dragoste așa cum simt. Cei doi locuiesc deja împreună, iar în luna august Cătălin Cazacu și-a cerut iubita în căsătorie, în vacanța din Grecia. Aceștia au planuri serioase de viitor și își doresc să devină părinți. Cu toate acestea, blondina a recunoscut că îi place să-și cumpere singură tot ce-și dorește și că banii nu sunt la comun în relația lor.

olaru-1olaru-1

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu își țin banii separat. Asistenta TV a susținut că îi oferă indicații precise iubitului ei când vine vorba despre un cadou sau o surpriză, fiind o persoană mai „împrăștiată'. Înainte de a fi cerută în căsătorie, blondina și-a ales singură inelul de logodnă, fiind vorba despre o bijuterie în valoare de mii de euro.

Citește și: De ce a lipsit Ramona Olaru de la Neatza cu Răzvan și Dani:„Era necesar să…'. Irisha a înlocuit-o

Citește și: Cătălin Cazacu, criticat de mama fiului său, după ce a cerut-o pe Ramona Olaru:„Andrei s-a săturat să tot cunoască altă și altă prietenă a lui tata'

Citește și: Teo Trandafir și Cristi Brancu nu și-au vorbit 20 de ani:”Era imposibil să mergem înainte”

Citește și: Laura Cosoi își alăptează fetița înainte de fiecare spectacol la teatru:„Mă așteaptă soțul meu sau mama mea cu ea, în brațe'

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu își țin banii separat

Deși locuiesc împreună de ceva vreme, cei doi logodnici nu au veniturile la comun. Totuși, Ramona Olaru a susținut că banii partenerului său pot fi folosiți pentru unele cheltuieli casnice. Deși o duce bine pe plan financiar, asistenta TV a recunoscut că, în trecut, viața ei a fost marcată de lipsuri materiale.

,,Nu avem banii la comun, nu pe ai mei, pe ai lui da! Pe ai lui îi avem, dar nu-i folosim la comun, poate doar să cumpărăm mâncare sau chestii pentru pisici sau pentru curățenie', a precizat Ramona Olaru, potrivit playtech.ro.

„Cătălin nu face nicio surpriză'

Ramona Olaru a recunoscut că nu își cumpără nimic din banii partenerului ei. Fiind o fire independentă, aceasta preferă să-și îndeplinească singură toate dorințele. Când vine vorba despre cadourile primite din partea lui Cătălin Cazacu, acesta a susținut că-i oferă indicații destul de clare.

„Surprize de genul acesta nu, doar dacă îi spun eu, Cătălin nu face nicio surpriză sau nu cumpără niciun cadou, nu că nu știe, cred că e puțin împrăștiat și mai bine preferă să îi zic exact ce și cum vreau, să ia lucrul respectiv, să știe sigur că-mi place. Eu nu-mi cumpăr pe banii lui nimic, sunt fraieră, știu. Îmi place să muncesc, să fiu independentă, nu-mi place să zic: dă-mi bani să-mi iau ceva. Niciodată', a adăugat vedeta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton