De ce s-a internat Horia Moculescu în spital: "Nu sunt mai bolnav decât la 85 de ani, dar..."

 Dumba Gabriela
.

Horia Moculescu a decis să se interneze într-o clinică destinată oamenilor în vârstă pentru a urma o serie de proceduri care să-l pună pe picioare. Anul acesta, maestrul Moculescu a avut mai multe probleme de sănătate, inclusiv o formă gravă de COVID și are nevoie de terapii care să-l ajute să-și recapete energia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Horia Moculescu i-a speriat pe cei dragi când i-a informat că s-a internat în spital. Maestrul susține că, la cei 85 de ani, nu are o anumită boală care îl supără, alta decât stările specifice vârstei. Susține, însă, că s-a simțit bine după ultima internare acolo și s-a întors pentru că simte nevoie terapiilor și tratamentelor care se fac în clinica respectivă.

344342344342

De ce s-a internat Horia Moculescu

La 85 de ani, Horia Moculescu a decis singur că vrea să meargă la Institutului Național de Geriatrie și Gerontologie Ana Aslan, acolo unde a mai fost internat și în primăvară, pentru că se simte mai bine în urma procedurilor care i se aplică acolo.

„Ce s-a scris peste tot, că sunt bolnav, ei bine, nu sunt bolnav sau nu sunt mai bolnav decât la 85 de ani! Am venit aici pentru că în primăvară am fost încă o dată internat la Ana Aslan și am ieșit de aici alt om. Excepțional!

Și acum îmi fac toate procedurile cu plăcere și este un loc absolut minunat. În fața mea este o pădure cu niște culori care nu există, atât de frumoase!

Mă încarc aici cu energie și o stare pozitivă. Îmi fac toate tratamentele, electromagnetice, laser, sală de respirație, masaj, vitaminizare. E foarte bine!', a mărturisit Horia Moculescu pentru Click!.

Horia Moculescu a mai povestit că fiica lui, Nidia, vine să îl vadă, dar nu are voie să urce în clinică.

„Nidia nu poate să vină, pentru că nu se intră în clinică, ne vedem jos. Vine și stăm de vorbă jos!

Timp de două săptămâni stau aici, apoi, când mă întorc, am mai multe planuri, inclusiv un festival pe care îl păstoresc eu de 45 de ani la Focșani, Florentin Delmar.

Am planuri multe! Și de scris acasă și de terminat ceea ce m-am apucat să scriu', a mai declarat Maestrul Horia Moculescu.

Citește și: Ce se întâmplă în culisele prezentărilor de modă ale lui Cătălin Botezatu:„Știu să înjur și să urlu la manechine în toate limbile’

Citește și: Adriana Simionescu, fiica lui Adrian Minune, este însărcinată:'Avem foarte mari emoții'

Citește și: George Ivașcu a aflat din presă că soția vrea să divorțeze:'Într-o duminică mă trezesc cu un telefon și…'

Horia Moculescu a depășit o mare cumpănă în acest an

Horia Moculescu a mai avut probleme de sănătate, așa cum s-a întâmplat și în vara acestui an. Le-a biruit, însă, cu putere și credință, spune el.

„În fiecare martie mai adaug câte un an, dacă mi-l dă Dumnezeu. Totdeauna am fost credincios, nu acum, că mă apropii de sfârșit și vreau să mă pun bine cu Dumnezeu.

Debutul COVID-ului la mine a fost monstruos, absolut monstruos. Am fost total lipsit de oxigen, n-am mai avut ce să respir, de unde să respir și i-am spus prietenului meu: ‘Mâine mor!

Noroc că aveam cu mine un tub de oxigen, pe care îl am și acum cu mine, pentru orice eventualitate. Dacă nu aveam ăsta la îndemână, muream. Dintr-o lipsă de oxigen pe care mi-a provocat-o COVID-ul.

Drept care Salvare, internare, urcat în Salvare, dus la București la Balș, stat o săptămână la Balș și acum sunt aici', spunea Horia Moculescu imediat ce a trecut de momentul de cumpănă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton