Gina Pistol și jurații emisiunii Chefi la Cuțite, în lacrimi după moartea lui Nosfe: "E un șoc"

 Dumitrache Laura
.

Gina Pistol și cei trei jurați ai emisiunii Chefi la cuțite au fost șocați când au aflat de moartea artistului Nosfe. În ediția de luni seara, 31 octombrie, Nosfe, a putut fi urmărit la Chefi la cuțite, alături de soția sa. Scărlătescu a folosit amulea pentru a aduce patru concurenți în show-ul culinar. La șase luni de la filmări, Gina și jurații au aflat vestea tragică despre moartea rapperului Nosfe.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Nosfe, fondatorul trupei Șatra, s-a stins din viață pe 16 octombrie. Rapperul a participat împreună cu soția sa la Chefi la cuțite, iar în ediția de luni seara, acesta a putut fi urmărit de telespectatori. Gina Pistol și cei trei jurați ai show-ului culinar au fost șocați când au aflat de moartea artistului. Prezentatoarea emisiunii nu a putut să-și stăpânească lacrimile.

bonteabontea

Gina Pistol, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au fost devastați când au aflat de moartea lui Nosfe. Iubita lui Smiley a făcut declarații cu lacrimi în ochi, iar jurații au fost și ei afectați de pierderea artistului. Luni seara, au fost difuzate imagini cu Nosfe, de la Chefi la cuțite, iar în următoarele ediții, acesta va putea fi urmărit de telespectatori.

Citește și: Soția lui Nosfe a rămas fără cont de Instagram:”Au pățit mulți așa pentru că aveau poză cu el la profil”

Citește și:Nosfe face parte din echipa lui Florin Dumitrescu, la „Chefi la cuțite'.Regretatul artist apare în următoarea ediție a emisiunii

Citește și:Vica Blochina fost umilită de adminstratorii blocului unde locuiește, după penalitățile la întreținere:”Cum îți permiți să cumperi cafea la Mykonos…”

Citește și:Cum a reacționat Adrian Minune când a aflat că fiica lui cea mică, Adriana, este însărcinată: „Sunt mai bogat”

Gina Pistol și jurații emisiunii Chefi la cuțite, în lacrimi după moartea lui Nosfe

Moartea lui Nosfe a șocat multă lume. Artistul în vârstă de 37 de ani a încetat din viață pe 16 octombrie, la scurt timp după ce s-a întors de la un concert cu trupa sa. Din păcate, medicii ajunși la casa artistului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Nosfe a participat împreună cu soția sa, Mădălina, în noul sezon al emisiunii Chefi la cuțite. Luni seara, telespectatorii au avut ocazia de a-l urmări pe Nosfe în emisiunea culinară. La șase luni de la filmările emisiunii, jurații, dar și Gina Pistol, au făcut dezvăluiri emoționante despre pierderea artistului.

Prezentatoarea Tv, dar și cei trei jurați sunt vizibili afectați de moartea lui Nosfe. Gina a făcut dezvăluiri cu lacrimi în ochi despre Nosfe.

Nu pot spune ca l-am cunoscut foarte bine, dar Nosfe a fost un baiat tare fain. Am apreciat la el faptul ca vorbea frumos cu toata lumea. Era foarte respectos, ma uitam la cât de mult bun simt are. Îmi pare rău de Mădălina și de fetița lor. Drum bun, Nosfe!', a declarat Gina Pistol cu ochii în lacrimi, la Chefi la cuțite.

Sorin Bontea: „Nu-mi vine să cred”

Sorin Bontea s-a declarat și el șocat de întreaga tragedie. Juratul de la Chefi la cuțite a povestit cu lacrimi în ochi de întâlnirile cu Nosfe, dar și cât de șocat a fost când a aflat că artistul a încetat din viață.

Acum șase luni filmam emisiunea care se va difuza în seara asta. Atunci ni se alătura Nosfe, un băiat foarte bun, foarte sociabil. Nu-mi vine să cred, acum șase luni filmam, ne distram, râdeam, glumeam, rămân fără cuvinte, apoi am auzit că nu mai este.', a declarat chef Sorin Bontea.

De asemenea, Scărlătescu a mărturisit că nu îi vine să creadă că Nosfe nu mai e printre noi. „Îmi pare rău de tot ce s-a întâmplat. E foarte greu să vorbesc despre un om care a fost în echipă aici la noi, băiat tânăr care a dispărut brusc. E un șoc! Ce-aș putea să spun?E ceva ce nu înțeleg”, a spus devastat Scărlătescu.

Nosfe a făcut parte din echipa lui Florin Dumitrescu

Nosfe a intrat în echipa lui Florin Dumitrescu, în emisiunea la Chefi la cutite. Se pare că regretatul artist a fost eliminat din competiție în cea de-a doua probă a bootcamp-ului, unde au participat 60 de concurenți. Acesta a gătit risotto cu legume, un preparat apreciat de Florin Dumitrescu.

Chef Dumitrescu a fost vizibil emoționant în ediția de luni seara, când a vorbit despre Nosfe. Îmi pare rău, pentru că Nosfe a făcut parte din echipa mea, în sezonul 10. „Era un om de un bun simț ieșit din comun. Nosfe, soț, tată, artist. Dincolo de aparentele de bad-boy, lucrurile de genul care ajung să fie judecate de oamenii care nu acceptă cultura urbană, dincolo de toate acestea, Nosfe a fost unul dintre cei mai cumsecade bărbați pe care i-am cunoscut„, a declarat Dumitrescu.

Sursa foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton