Bianca Rus a leșinat în baie și a ajuns de urgență la spital: "Au fost complicații foarte mari"

 Dumba Gabriela
.

Bianca Rus a ajuns de urgență la spital, după ce a leșinat în baie. Cântăreața susține că a făcut o perfuzie cu Fier în urma căreia i s-a făcut rău, diagnosticul fiind chiar de șoc anafilactic. Ulterior, a ajuns la spital. De altfel, Bianca Rus a declarat în repetate rânduri că suferă de anemie și că a chemat Salvarea de mai multe ori.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În trecut, Bianca Rus povestea că s-a ales cu grave probleme de sănătate din cauza dietelor drastice. Blonda a slăbit peste 50 de kilograme, însă această transformare a venit la pachet cu anemie severă și nu de puține ori a leșinat din cauza asta.

62383726_2433149383401776_1420704915851837440_n62383726_2433149383401776_1420704915851837440_n

Bianca Rus a leșinat după o perfuzie cu Fier

Bianca Rus a leșinat în baie și a ajuns pe mâna medicilor de la Spitalul Clinic Fundeni.

„Cu sănătatea stau destul de bine. După ce am făcut o perfuzie cu Fier la domiciliu și nu a decurs totul ok, pentru că această perfuzie nu se face acasă, ci la spital, sub îngrijirea doctorului.

Și nu știu ce a făcut asistenta, ori a greșit vena, ori nu știu ce s-a întâmplat, că mi-a rămas fier în sânge și am ajuns acolo. Au fost niște complicații foarte mari la Spitalul Fundeni, dar acum sunt bine, sunt pe picioarele mele.

După șase luni trebuie să mă întorc din nou ca să mă pun pe picioare.

Nu am chemat eu salvarea, pentru că eu leșinasem în baie, m-am trezit cu echipajul de la SMURD la mine acasă. Am leșinat de la faptul că perfuziile cu fier sunt foarte periculoase și trebuie să fie sub îngrijirea medicului.

Am făcut un șoc anafilactic. Am ajuns la spital și am stat o zi întreagă, internare de o zi, acolo am fost super ok primită., a declarat Bianca Rus, pentru Click!

Citește și: Cum arată Dinu Maxer după ce soția l-a pus să-și facă operații estetice:’Face 49 de ani și are nevoie de îmbunătățiri’

Citește și: Andreea Mantea s-a tuns singură. Cum arată acum:„M-am trezit cu o poftă nebună

Bianca Rus a rămas cu anemie severă după ce a slăbit peste 50 kg

„Eu trei ani am fost perfect sănătoasă. Acum am dat puțin jos, am 50 de kilograme, dar vreau să mă mai îngraș puțin. Am făcut o anemie gravă, am trecut prin perfuzii, m-am tratat etc.

N-am avut nicio problemă până acum, dar pe vară am plecat pe la părinți și prin vacanțe, m-am speriat, am refuzat totul și a venit boala', a spus Bianca Rus la Antena Stars, anul trecut.

Blondina a povestit cum s-a petrecut totul pentru fanii care s-au îngrijorat teribil pentru starea sa de sănătate.

„Eram la părinți și mi-a zis mama să-mi fac analizele și am văzut că am o anemie severă, cu o hmoglobină de 7, pierde de fier. Am venit la București, am început cu medicamente, apoi cu perfuzii. La prima a fost bine, la a doua a venit salvarea, am leșinat în baie. Și așa s-a întâmplat nenorocirea.

Acum trebuie să țin o cură de îngrășare, încerc să mănânc și să forțez nota cât se poate, sper să dea rezultate și să nu ajung la mai rele. Mă bucur că am slăbit, mă uit în oglindă și nu mă mai recunosc, dar astea trei kilograme pe care le-am dat jos se văd și nu mi-e bine. Recomand slăbitul, dar nu așa agresiv', a mai spus Bianca Rus.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton