Cum a reacționat Adrian Minune când a aflat că fiica lui cea mică, Adriana, este însărcinată: "Sunt mai bogat"

 Dumitrache Laura
.

Adrian Minune va deveni bunic pentru a doua oară. Fiica sa cea mică, Adriana, în vârstă de 20 de ani, a aflat în urmă cu câteva zile că este însărcinată. Tânăra urmează să se căsătorească la anul cu logodnicul ei. Celebrul manelist a declarat cum a reacționat când a aflat că fiica sa este însărcinată pentru prima dată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva zile, Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune a aflat că este însărcinată. Tânăra de 20 de ani a anunțat cu mare mândrie că va deveni mamă. Tatăl ei, Adrian Minune, va deveni bunic pentru a doua oară. Karmen, fiica cea mare, i-a dăruit o nepoțică.

Adriana SimionescuAdriana Simionescu

Adrian Minune a mărturisit cum a reacționat când a aflat că este însărcinată fiica sa cea mică. Artistul este foarte fericit că va mai avea o nepoțică sau un nepoțel și abia așteaptă ca fiica sa să nască. Adriana este logodit, iar acum se pregătește să se căsătorească civil și religios cu tatăl copilului ei.

Citește și: Cum se înțelege Adriana Simionescu, fiica lui Adrian Minune, cu viitorul ei soț:„Nu există relație fără certuri'

Citește și:De ce a amânat nunta Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune:”Așteptăm să treacă…”

Citește și:Lia Bugnar, de urgență la spital după ce a căzut și și-a spart barba. Actrița, dialog neașteptat cu un polițist:„Dosar penal pentru vătămare corporală'

Citește și: Lina Chirilă a fost eliminată de la Chefi la cuțite:”Îmi este rușine! Am greșit…”

Cum a reacționat Adrian Minune când a aflat că fiica lui cea mică, Adriana, este însărcinată

Adrian Minune se poate considera un bărbat împlinit pe toate planurile. Artistul are o carieră de succes, iar pe plan personal are o familie minunată. În urmă cu câteva zile, fiica lui cea mică, Adriana, a anunțat că este însărcinată. Artistul va deveni bunic pentru a doua oară, după ce Karmen, fiica cea mare, a născut o fetiță în urmă cu trei ani. Adriana Simionescu este în culmea fericirii și abia așteaptă să își cunoască bebelușul.

De asemenea, manelistul se consideră un bărbat extrem de bogat, deoarece familia sa se va înmulți peste doar câteva luni.

„Da! Voi fi din nou bunic! Asta nu înseamnă că am îmbătrânit, înseamnă că sunt mai bogat, am mai mulți oameni în casă. Adriana nu a ținut secret, nici ea nu a știut că e gravidă, s-a întâmplat'a declarat manelistul.

Adriana Simionescu: „Avem foarte mari emoții”

Adriana Simionescu va împlini pe 9 decembrie 20 de ani. Tânăra a primit cel mai frumos cadou, aflând că este însărcinată. Fiica cea mică a artistului a confirmat că va deveni mamă anul viitor. Adriana trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de Nicu, logodnicul ei, iar la anul se vor căsători. „Da, sunt însărcinată, avem foarte mari emoții.',   a spus Adriana, pentru  Click.ro.

Nunta celor doi trebuia să aibă loc anul trecut, dar din cauza unui deces în familie, Adriana și Nicu au amânat marele eveniment. Dar acum, cei doi îndrăgostiți se pregătesc și de nuntă și de botez.

Adriana a participat la Vocea României

Adriana Simionescu a participat la 16 ani la Vocea României și a făcut parte din echipa lui Horia Brenciu. Tânăra a avut o intepretare excepțională, semn că moștenește talentul de la tatăl său. Adriana povestea în urmă cu ceva timp că mama sa, Cati, a sfătuit-o să fie foarte atentă la alegerile pe care le face. După ce a fost cerută în căsătorie, Adriana a avut o discuție cu mama și sora ei.

Mama mi-a spus așa: «Nu vreau să îți spun prea multe, pentru că știu că ești emoționată și te simți în al nouălea cer și nu vreau să îți tai aripile… Dar vezi că noi, femeile din familia noastră, nu cumpărăm lucruri noi, ci le reparăm pe alea vechi». Adică în momentul în care o rotiță scârțâie în relația noastră, noi trebuie să o reparăm, nu să zicem că eu îmi găsesc pe altcineva și el pe altcineva', a dezvăluit Adriana în emisiunea lui Teo Trandafir.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton