Adrian Enache are remușcări la 33 de ani de la moartea Mihaelei Runceanu: "Dacă rămâneam la ea în noaptea aia nu murea"

 Dumba Gabriela
.

Adrian Enache are mustrări de conștiință la 33 de ani de la moartea Mihaelei Runceanu. Cântăreața a fost ucisă cu bestialitate, la doar 34 de ani, iar Adrian Enache, care i-a fost elev își amintește cu tristețe ce s-a întâmplat în ultimele clipe de viață ale Mihaelei Runceanu. Cântărețul spune că ar fi putut să o salveze.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe 1 noiembrie 1989, vestea morții Mihaelei Runceanu șoca pe toată lumea! În primele ore ale anchetei, polițiștii au ajuns la Daniel Cosmin Ştefănescu, un tânăr care îi furniza cântăreţei discuri şi casete cu muzică. Cei doi se ştiau de aproximativ un an, iar în ziua crimei se pare că bărbatul fusese invitat în casa Mihaelei Runceanu.

1111

Ce spune Adrian Enache despre moartea Mihaelei Runceanu

Solistul Adrian Enache spune că în noaptea aceea ar fi trebuit să rămână să doarmă acasă la Mihaela Runceanu, însă a plecat, pentru că a doua zi avea teză. Artistul crede că solista ar fi trăit și azi dacă el ar fi rămas în apartament.

„Dacă rămâneam la ea în noaptea aia nu murea, nu se întâmpla nimic. Dar aveam teză a două zi și nu am putut. Îmi aduc aminte că după școală mergeam să luăm pateuri, suc și bere apoi mergeam la Mihaela acasă.

Din prima am simțit că sunt elevul ei preferat. După moartea ei am avut o relație strânsă cu familia.

Când mă gândesc la Mihaela mă gândesc la una din privighetorile muzicii românești, la o voce inconfundabilă. Era ca o privighetoare cu aripi de aur care trecea printr-un parc înflorit', a declarat Adrian Enache, într-un interviu pentru Fanatik.ro.

Daniel Cosmin, bărbatul care că a omorât-o pe Mihaela Runceanu, a fost prins şi arestat la doar 36 de ore de la comiterea crimei. Acesta a fost condamnat la 21 de ani de închisoare pentru omor, dar a ieşit din închisoare în 2006, după 17 ani de detenţie.

Cum a primit Adrian Enache vestea morții Mihaelei Runceanu

Nu cred că se temea de ceva. Ea râdea cu noi, era mereu optimistă. Până și moartea ei a fost instantanee, nimeni nu s-a gândit că o să vină nenorocitul ăla să-i fure video-ul. De multe ori ne mai găzduia când veneam din provincie ca să nu mergem iar cu trenul, era ca o mama pentru noi. Atât de rău îmi pare că nu am rămas.

Când am auzit dimineață la radio am înnebunit, nu mi-a venit să cred. Criminalul era vecin cu ea, mai venea prin casă, se dădea fanul ei. A venit, a evaluat situația, s-a întors spunând că a uitat ceva, și a omorât-o. Cum era ea credulă și pâinea lui Dumnezeu, l-a crezut. Mihaela Runceanu era toată numai un suflet„, și-a reamintit Adrian Enache.

Citește și: De ce a părăsit Alex Bogdan, de fapt, emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’:„Am început să am atacuri de panică. Unii concurenți s-au axat pe scandal’ / EXCLUSIV

Citește și: Connect-R, mesaj emoționant la patru ani de la divorțul de Misha:'O femeie impecabilă, nu am meritat-o'

Adrian Enache a fost elevul Mihaelei Runceanu

Adrian Enache avea 23 de ani când mergea la meditații la Mihaela Runceanu și are numai amintiri minunate legate de acea perioadă.

„Mihaela nu era profesoară, nu se purta așa. Te învăța totul ca un coleg mai mare, nu am simțit niciodată distanța asta dintre profesor și elev. Era ca o vacanță să fii cu ea, mi se părea o vacanță să fac naveta de la Buzău la București să merg la școala de canto.

Nu m-a certat niciodată, era blândă, o simțeam ca pe o colegă de-a noastră, ne dădea curaj când aveam nevoie. Era corectă, dacă nu aveai nicio treabă cu muzica îți spunea din start', a mai declarat Adrian pentru Fanatik.

Niciodată nu am văzut-o tristă pe Mihaela, a știut mereu să mascheze, nu ne-a transmis niciodată nimic. Probabil avea și ea probleme, probabil nu era totul roz, dar noi n-am știut.

Așa cum n-am știut niciodată dacă are vreun iubit sau nu, nu am văzut niciodată pe nimeni acasă la ea sau pe lângă ea.

Pentru ea noi eram totul, eram copiii ei. Nu ne lasă să-i spunem ‘doamna profesoară, ci Mihaela. Țin minte și acum că pentru mine acest lucru era o onoare. O vedeam la tv, în weekend, iar luni și marți ne vedeam cu ea la școală. Din zâna care strălucea la tv ajungea la noi, cobora foarte repede pe pământ la noi, oamenii normali„, a mai spus Adrian Enache.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton