Priyanka Chopra și Nick Jonas s-au căsătorit… de două ori! Cum a arătat mireasa

Dragostea lor este atât de mare, încât Priyanka Chopra și Nick Jonas s-au căsătorit… de două ori! Sâmbătă, perechea a spus da în stil american, iar duminică, în stil indian, alături de prieteni și familie.

Priyanka Chopra și Nick Jonas s-au căsătorit la finele săptămânii trecute. Cei doi au spus DA de două ori!

Priyanka Chopra și Nick Jonas s-au căsătorit la finele săptămânii trecute. Cei doi au spus DA de două ori!

Duminică, Priyanka Chopra (36) și Nick Jonas (26) s-au căsătorit în cadrul unei ceremony hindi, la Umaid Bhawan Palace, în Jodhpur, Rajasthan. Actrița și proaspătul ei soț au spus DA mai întâi în stil american, în cadrul unei ceremonii care a avut loc cu o zi în urmă. În timp ce pentru ceremonia de sâmbătă Priyanka Chopra și Nick Jonas au purtat ținute Ralph Lauren, a doua zi mirii s-au îmbrăcat în superbe straie tradiționale indiene.

Priyanka în timpul ceremoniei Mehendi.

Priyanka în timpul ceremoniei Mehendi.

„A fost super important pentru Priyanka să aibă o ceremonie indiană care să cinstească moștenirea și cultura ei, așa cum a fost important ca Nick să aibă parte, de asemenea, de o ceremonie care să-i onoreze apartenența le creștinism', a subliniat un apropiat al familiei pentru People. Ambele petreceri de nuntă au ieșit perfect, iar mirii nu și-au uitat fanii din mediul online cărora le-au împărtășit câteva dintre cele mai frumoase momente, inclusiv petrecerea Sangeet de dinaintea nunții și ceremonia Mehendi, doua dintre cele mai importante tradiții din cultura hindi.

Unul dintre cele mai speciale lucruri pe care ni le-a adus relația noastră este o fuzionare a unor familii care își iubesc și își respectă reciproc credințele și culturile. Așadar, planificarea nunții noastre ca un amalgam al amândurora a fost ceva extraordinar', a scris Priyanka pe Instagram.

Nick Jonas (al doilea din stânga) alături de frații săi, în costume de inspirație indiană.

Nick Jonas (al doilea din stânga) alături de frații săi, în costume de inspirație indiană.

A fost scris în stele…

După ce multă vreme au negat orice implicare romantică, relația dintre Priyanka Chopra și Nick Jonas s-a transformat brusc, dintr-una amicală, așa cum susțineau, într-una de dragoste pasională. Vestea a fost dată chiar de către Nick. Potrivit revistei People, cei anunțându-și logodna în timpul petrecerii aniversare a Priyankăi. Vedeta a împlinit 36 de ani. La puțin timp după ce s-au afișat împreună, Priyanka Chopra (36) a primit inelul de logodnă de la Nick Jonas (26), spre încântarea, dar și uimirea fanilor. Deși nu și-au anunțat în mod oficial logodna, datorită site-urilor de socializare, fanii celebrului cuplu au avut ocazia de a-i vedea Priyankăi superbul solitaire, pe care experții l-au estimat la o sumă fabuloasă.  Chiar dacă Priyanka și Nick au păstrat secretul, la aproape o lună de la logodna lor acesta a fost deconspirat. Iar acum, la nici un an de când au devenit un cuplu, cei doi sunt deja soț și soție.

 

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton