După ce a fost respinsă de Ionuț Gojman, Mirela de la Insula iubirii își explică disperarea: ”Nu am putut șterge relația”

 Stamen Diana
.

A părut îndrăgostită de ispita masculină Mircea, însă în sufletul ei era altceva. După ce a fost față în față cu Ionuț Gojman, Mirela de la Insula iubirii a dat frâu liber sentimentelor , însă reacția iubitului său a fost una total neașteptată.

După difuzarea imaginilor la televizor, Mirela de la Insula iubirii a primit foarte multe mesaje, iar aceasta nu a mai rezistat și a transmis un mesaj public. La ultima întâlnire cu Mircea, concurenta l-a sărutat și a mărturisit că s-a îndrăgostit de acesta, însă totul s-a schimbat când s-a întâlnit cu Ionuț. Mirela de la Insula iubirii nu a mai ținut cont de nimic și i-a spus iubitului ei cât de mult îl iubește și că nu își dorește să se despartă de el, însă surpriză… Ionuț Gojman a respins-o, acesta având cu totul alte planuri.

Șocul a fost destul de mare pentru Mirela de la Insula iubirii, pentru că aceasta nu se aștepta să-l piardă pe Ionuț atât de repede și mai ales ca acesta să ia decizia de a fi ispită în sezonul următor. Concurenta a plâns atunci când bărbatul cu care a venit în Thailanda o trata cu indiferență.

'Dupa o noapte in care am citit si m-am lasat afectata de cuvintele unora dintre voi, am decis sa clarific niste lucruri cu voi. Eu cand am spus ca atunci cand iubesc un om il iubesc cu toata fiinta mea, asa este. Nu, nu am vrut sa ii intorc cuvintele lui Ionut la bonfire, pentru ca asa sunt eu, nu imi place sa ma cert, mai ales cand o tara intreaga va vedea imaginile. Si nu, nu am putut sterge relatia mea cu Ionut in cateva minute, pentru ca la mijloc au fost sentimente puternice, cel putin din partea mea. Am zis ca voi fi mai puternica, ca voi fi o alta Mirela, dar nu s-a intamplat peste noapte. A fost un proces natural, in care sentimentele mele au avut nevoie de timp sa se adapteze noului curs. Da, puteam sa ma folosesc de Mircea sa trec peste mai usor, dar nu asa sunt eu. Nu sunt falsa si niciodata nu voi fi. Ce ati vazut aseara ati vazut-o pe Mirela la inceputul schimbarii ei, ati vazut o Mirela care inca era confuza de lucrurile ce i s-au intamplat. Incercati sa treceti fiecare actiune a mea prin filtrul vostru propriu, voi cat de repede ati fi trecut peste o relatie in care ati iubit din tot sufletul, chiar daca ati fost raniti?', a fost mesajul transmis de Mirela de la Insula iubirii.

Deocamdată niciunul dintre cei doi nu au anunțat dacă mai sunt sau nu împreună, însă imagini cu aceștia au apărut pe rețelele de socializare. Acum rămâne de văzut dacă Mirela și Ionuț de la Insula iubirii mai formează un cuplu.

Citește și: Mirela și Ionuț de la Insula iubirii au rămas împreună?! Imaginile care îi dau de gol

Citește și: Câţi bani a furat Mirela de la Insula Iubirii înainte de a face închisoare. Şi-a primit pedeapsa

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton