Primele imagini cu Ionuţ ispită la Insula Iubirii. A părăsit-o pe Mirela pentru celebritate

 Pirvu Cristina
.

Primele imagini cu Ionuţ de la Insula Iubirii în postura de ispită au apărut. Concurentul a părăsit-o pe Mirela pentru a cunoaşte celebritatea!

După ce Mirela a avut parte de un moment inedit alături de ispita Mircea, cei doi s-au îmbrăţişat, s-au sărutat, a avut loc o schimbare uimitoare de situaţie. Concurenta a luat parte la confruntarea faţa în faţă cu iubitul, cu Ionuţ Gojman.

Acesta a văuut toate imaginile cu ea şi cu ispita, toate apropierile şi clipele pe care cei doi le-au trăit împreună pe Insula Iubirii. Mirela declara că nu vrea să mai audă de Ionuţ, că a rănit, că el căuta doar like-uri, promovarea sa, celebritatea. Şi-a schimbat părerea şi îl voia pe Ionuţ înapoi. A folosit orice mijloace pentru a fi din nou alături de ea.

El nu i-a putut ierta atingerile şi jocurile cu ispita Mircea şi a acceptat provocarea de a deveni ispită la Insula Iubirii sezonul 5. A părăsit-o pe Mirela care a rămas singură, nici cu iubitul, nici cu ispita Mircea.

„Nu pot să cred că mi-ai făcut asta.”, a spus Mirela care a plângând în mometul în care iubitul a părăsit-o.

Primele imagini cu Ionuţ ispită la Insula IubiriiPrimele imagini cu Ionuţ ispită la Insula Iubirii

Ionuţ imediat a luat atitudine: „Nu dramatiza, te rog!”.

https://www.youtube.com/watch?v=qetQy74uuOI

După ce a fost respinsă de Ionuț Gojman, Mirela de la Insula iubirii își explică disperarea

După difuzarea imaginilor la televizor, Mirela de la Insula iubirii a primit foarte multe mesaje, iar aceasta nu a mai rezistat și a transmis un mesaj public. La ultima întâlnire cu Mircea, concurenta l-a sărutat și a mărturisit că s-a îndrăgostit de acesta, însă totul s-a schimbat când s-a întâlnit cu Ionuț. Mirela de la Insula iubirii nu a mai ținut cont de nimic și i-a spus iubitului ei cât de mult îl iubește și că nu își dorește să se despartă de el, însă surpriză… Ionuț Gojman a respins-o, acesta având cu totul alte planuri.

Foto: Captură video 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton