Horoscop decembrie 2018 - Săgetătorii trebuie să fie atenţi la partea financiară

 Pirvu Cristina
.

Horoscopul lunii decembrie 2018. Iată ce se anunţă în perioada următoare pentru toate zodiile. Veşti bune şi mai puţin bune!

SĂGETĂTOR

Noi obiective, noi speranțe, atmosfera de acasă vă agită. Puteți avea așteptări mari în legătură cu cei din jur, cu relațiile de parteneriat, cu cele de muncă sau de iubire. Important este să le păstrați realiste. Fiți mai atenți cu banii!Nu e o perioadă în care să cheltuiți mai mult decât trebuie.

CAPRICORN 21.12-19.01

Bucurați-vă de perioada în sine, petreceți timp alături de cei dragi și încercați să fiți mai înțelegători. Vor exista perioade în care vă veți simți mai lipsiți de energie. Anumite persoane puternice vă pot ajuta să vedeți lucrurile mai clar, dar nu tot timpul vă convine acest fapt.

VĂRSĂTOR 20.01-18.02

Vă mobilizați, ceva vă împinge să luați anumite inițiative pentru a deveni mai energici, mai muncitori și gata de acțiune. Aveți abilitatea să vă descurcați, iar Jupiter vă aduce oportunități și lucruri pozitive. Rămâneți realiști, axați-vă pe noi resurse financiare.

PEȘTI 19.02-20.03

Jupiter vă face să primiți sprijin de unde nici nu vă așteptați, iar Marte, planeta energiei, susține semnul vostru, ceea ce vă dă putere. Spiritul acestor sărbători vă va mobiliza, dar, pe de altă parte, trebuie să aveți grijă să nu deveniți irascibili din cauza stresului.

BERBEC 21.03-20.04

Pentru voi sunt bine aspectate călătoriile, spiritualitatea și dezvoltarea personală. E posibil să fie necesar să depuneți mai mult efort în proiectele noi. Vă sfătuiesc să aveți un plan B, pentru că anumite schimbări, făcute acum, vă vor aduce satisfacții în ianuarie.

TAUR 21.04-20.05

Relațiile cu autoritățile, cu cei din jur și cu cei de la serviciu vă aduc susținere și ajutor, iar totul parcă e mai ușor atunci când sunteți și voi mai relaxați. Aveți grijă ce decizii luați, pentru că efectele sunt pe termen lung și cel mai indicat este să faceți pace cu trecutul.

GEMENI 21.05-21.06

Ceva pozitiv poate veni în viața voastră, sunteți mai optimiști și vă simțiți inspirați. Oportunități pot apărea și atunci când vine vorba despre afaceri, copii și relații sentimentale. Dacă vreți să vă distrați sau să treceți la un alt nivel în relația voastră, acum e momentul.

RAC 22.06-22.07

Sectorul vizat este cel al familiei, acolo vă găsiți suportul și susținerea financiară. Fericirea emoțională este importantă și trebuie să rezolvați anumite probleme și neînțelegeri pentru a o obține. Aveți cheltuieli mai mari, dar și cadourile vă pot surprinde.

LEU 23.07-22.08

Relațiile sunt armonioase, câștigurile vin, dar cu multă muncă. Comunicați și socializați foarte bine până la sfârșitul lunii. Venus se va asigura că rezolvați orice complicații și discuții într-un mod frumos și elegant. Puteți avea de câștigat de pe urma altor persoane.

FECIOARĂ 23.08-22.09

Descoperiți ce vă stă în cale și eliminați acest factor, vă veți redobândi calitățile și puterea interioară. Venus vine pe sectorul vostru și vă ajută să faceți ce știți mai bine, cu ușurință. Sunteți determinați și acum puteți elimina lucrurile care vă consumă energia inutil.

BALANȚĂ 23.09-22.10

Venus vă pune în evidență, vă simțiți inspirați, sunteți romantici și gata să ieșiți în lume. Vreți să îi impresionați pe ceilalți, să vă bucurați de ce aveți, iar astrele vă susțin. Marte vă ambiționează acum și vă dă curajul să aveți de-a face cu tot ce era neterminat în trecut.

SCORPION 23.10-21.11

Fie că vă gândiți la o vacanță, la o nouă casă sau la noi activități în familie, aceste aspecte vă aduc satisfacții. Sunteți mai înțelegători, mai iubitori și mai puternici. Mercur vă face să renegociați, să rediscutați anumite probleme legate de muncă.

Horoscopul a fost realizat de Roxana Luşneac.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton