Prințul Harry se consideră un unchi rău

 Florentina Liutic
.

Deși botezul prințesei Charlotte a avut loc în luna iulie, Prințul Harry are încă remușcări. Acesta se confează și glumește pe seama acestui lucru cu mercenarii din organizația ,,Save the Rhino”.

 

harry1

 

,,Ce unchi rău sunt! Ar fi trebuit să fiu acolo. Dar azi sunt aici și aici este locul în care vreau să fiu”, a mărturisit prințul. Mai mult, el a ratat și nașterea nepoatei sale, văzând-o pentru prima oară abia după trei săptămâni.

 

Prințul Harry este voluntar în Africa încă din luna iunie și ajută la protejarea mediului sălbatic si, în special, de salvarea leilor și elefanților. De asemenea, el ajută la crearea unor comunități durabile.

 

,,Este o mare bucurie”, mărturisește Harry despre Charlotte. ,,Dar în același timp este o responsabilitate foarte mare șă ai grijă de doi micuți, în special când George este în preajmă. El este o mică maimuțică”, a adaugat prințul.

 

Silvia Cimpeanu, Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton