Cum a reușit Khloe Kardashian să scape de celulita de pe fund

 Ioana Motoc
.

Într-unul dintre episoadele „Keeping Up with the Kardashians', Khloe, 30, apelează la serviciile unei clinici din Los Angeles, urmând un tratament cu laser, acesta părând a fi secretul său în combaterea grăsimii acumulate pe fese.

Khloe Kardashian, without caption Supplied by Instagram.com/face to face

Acest tratament constă în utilizarea unei tehnologii revoluționare care folosește frecvența radio pentru a stimula producția de colagen și a îmbunătăți elasticitatea pielii. Tratamentul poate fi folosit, de asemenea, în prevenirea și tratarea ridurilor faciale, dar și a celor din alte zone ale corpului.

 

Se recomandă între 5 și 8 ședințe, cu o durată între 10 și 90 de minute, în funcție de zona în care este folosit laserul.

 

Tratamentul nu are efecte secundare îngrijorătoare, cele mai întâlnite fiind disconfortul, durerea ușoară, roșeața și umflarea zonelor asupra cărora s-a acționat, toate acestea dispărând după 24 de ore. În cel mai rău caz, pot exista mici arsuri, hiperpigmentare și cicatrici.

 

 

Sursă foto: hepta.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton