Andreea Marin – Pe tocuri, fiţi gata, start!

 Florentina Liutic
.

Chiar dacă în ultima vreme s-a refugiat în discreție, Andreea Marin n-a uitat să jongleze cu surprizele: nu exclude revenirea în televiziune și nici posibilitatea de a mai face un copil.

 

andreea marin

 

Am pierdut șirul interviurilor pe care le-am făcut, de-a lungul timpului, cu An­dreea Marin, însă doar pe primul l-am făcut față în față – celelalte s-au întâmplat la adăpostul e-mail-ului. De data aceasta am fost plăcut surprins să obțin fără mari insistențe o întrevedere cu Andreea chiar la ea acasă – mă rog, în vila din Pipera care îi este și domiciliu, și birou. Inter­locutoarea m-a întâmpinat entuziastă, într-o ținută sport și cu părul strâns sub o șapcă de un verde crud. În living am făcut cunoștință cu Tuncay, soțul Andreei, care urmărea știrile pe un canal turcesc, și am admirat cintezele aflate într-o colivie de forma unui dulap alb, cu uși enorme din sticlă. Alte păsări ciripeau vesel în curtea din spate, unde gazda mea mi-a arătat mândră grădina ei de legume. Am urcat apoi la etaj, în biroul tapetat cu diplome obținute în împrejurări dintre cele mai diverse. Întâlnirea noastră a fost prilejui­tă de postura de om de afaceri a Andreei Marin, care a lansat recent o colecție de genți și pantofi care îi poartă numele.

 

Cum ți-a venit ideea unei colecții de pantofi și genți?

În general, lucrurile pe care le fac pornesc de la diverse nevoi simple. Eu am un pi­cior cu o măsură mai mare decât celălalt, între jumătate și trei sferturi de număr. Probabil că ai văzut de multe ori fotografii cu mine prin tot felul de tabloide și titlul care spunea „Andreea poartă pantofi mai mari decât măsura ei. De fapt, numai un pantof îmi era mai mare.

 

Deci trebuie să-ți faci pantofii pe comandă.

Exact. Întâi mi-am făcut o linie de încălțări pentru mine, fără să-mi treacă prin cap că voi ajunge să fac și pentru alții. Anul trecut, însă, am tot fost întrebată de unde am pantofii și gențile, pe care le pur­tam în aparițiile publice, și așa am înțeles că sunt și pe placul altora, că nevoia nu e doar a mea. Așa s-a născut magazinul online www.shop.andreeamarinoficial.ro

 

Citeam undeva că acum ceva timp ai obținut atestatul de mediator.

Da. Timpul încă nu mi-a permis să mă ocup de asta, însă am toate actele, îmi pot deschide oricând biroul. Însă îmi folosesc abilitățile de mediator în munca mea, zi de zi.

 

Cârcotașii s-ar putea întreba de ce ai fi un bun mediator după ce ai trecut prin două divorțuri.

Ai pus punctul pe i. Divorțul s-a făcut tocmai folosind abilitatea mediatorului. De ce oamenii nu s-ar înțelege, de ce ar ajunge în puncte de unde nu se mai pot întoarce și pe care cu siguranță le regretă peste un timp? Pentru că, în orice conflict, în timp lucrurile se așază și le privești cu detașare. Pe de altă parte, eu nu mai țin cont de mult de părerile celorlalți. Mai greu e să fii în miezul lucrurilor și să le faci, să le duci la bun sfârșit. Știi cum se zice, câinii latră, caravana trece… Ceea ce mă face diferită e tocmai forța mea de a merge înainte oricât s-ar lătra în stânga și în dreapta. Mă concentrez pe lucrurile pe care le am de făcut și caut să le fac bine.

 

Se aplică ceea ce spui și la relația ta cu fostul soț, Ștefan Bănică? Timpul a trecut, lucrurile s-au așezat și poate se văd altfel? S-ar fi putut face lucrurile altfel?

Eu am decis să nu mă întorc deloc către trecut. Cred că astăzi sunt exact acolo unde ar trebui să fiu. Am o nouă familie și nu văd rostul de a mă întoarce în timp și de a face speculații, nici despre trecut, nici despre viitor. Ceea ce este foarte impor­tant este că eu și Ștefan am găsit calea de a fi buni părinți. Acesta este rostul nostru împreună pentru restul vieții noastre.

 

După cariera în televiziune te-ai pregătit pentru a deveni mediator, acum demarezi această colecție de accesorii… Pare cumva că nu-ți găsești locul.

Eu nu am făcut cursul de mediator pentru a deveni mediator, aveam nevoie de acele cunoștințe în munca mea de atunci. Și nu, nu pare că nu-mi găsesc locul. Sunt un om care vrea în permanență să învețe, sunt în continuă mișcare și dacă pot să fac mai multe lucruri deodată, de ce să nu le fac?

 

Eu tot în televiziune te văd, mai ales că Surprizele păreau a fi o emisiune ca a lui Oprah, adică o poți face la fel de bine și azi, și peste 30 de ani.

Așa și era. Nici nu știi câtă lume mă în­treabă dacă nu reluăm Surprizele! Și cred că, dacă am face-o, ar fi foarte bine. Însă nu-mi mai doresc nebunia de odinioară din televiziune. Dacă aș mai face un for­mat de televiziune, mi-aș dori să-l producă altcineva. Aș putea să prezint programul respectiv, pot fi omul care supraveghează, dar nu cel care pune motorul în mișcare. La 40 de ani am o viață frumoasă și echi­librată… Și am și un om alături de care să mă pot bucura de ce am realizat.

 

… Și ești mult mai discretă. Vin destul de rar vești dinspre voi.

Doar când îmi doresc să comunic ceva, să anunț un proiect nou. Sigur, nu pot controla poveștile create de alții și nici nu vreau să-mi transform viața într-o luptă de desfacere a scenariilor fanteziste.

 

Apropo de asta, am văzut o declarație de-a ta în care spuneai că ești pregătită să devii din nou mamă.

Îmi doresc asta, dar de la dorință până la faptă mai e vorba și de mâna lui Dum­nezeu. Dacă Dumnezeu va dori, vom fi părinți.

 

DORU IFTIME

Stilist: SILVIA CRISTESCU

Coafură și machiaj: FLORENTINA CHIRAN

Vestimentație: Oscar de la Renta (dressbox.ro), Parlor și garderoba personală

Pantofi, genți: Free by Andreea Marin

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton