Prințul Harry, devastat! Regina i-a refuzat nepotului ei singura dorință după nunta cu Meghan Markle!

 Oana Pantazi
.

Prințul Harry și bunica lui, Regina Elisabeta a II-a, au o relație foarte apropiată, însă recent a ieșit la iveală faptul că suverana Marii Britanii nu a vrut să-i îndeplinească nepotului ei cea mai arzătoare dorință, imediat după nunta cu Meghan Markle…


Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit anul trecut în luna mai, iar anul acesta li s-a născut primul copil, Archie Harrison-Mountbatten. De atunci, puplul s-a mutat la Frogmore Cottage, cheltuind milioane de lire sterline din banii plătitorilor de taxe pentru a renova reședința regală. Totuși, s-a aflat recent, Harry spera ca un alt domeniu să devină reședința lui și a lui Meghan, dar Regina l-a refuzat cu fermitate.

Conform publicației Sunday Times, nepotul Elisabetei a II-a și soția lui ar fi vrut să locuiască la Castelul Windsor împreună cu suverana și cu soțul ei, Prințul Philip. Conform surselor, „cuplul își dorea foarte mult să locuiască la Windsor și mia mult ca sigur Meghan și Harry i-au cerut Reginei să le permită să se stabilească acolo după nuntă”.

Decizia înțeleaptă a Reginei

După cum s-a văzut ulterior, cei doi însurăței au fost refuzați cu fermitate de Regină, care, în loc, le-a dăruit Frogmore Cottage, casă aflată totuși pe domeniul Windsor. Autorul regal Hugo Vickers a explicat de ce este posibil ca Regina să fi făcut asta. „Sunt dormitoare și apartamente private în Castelul Windsor pe care Ducii de Sussex probabil că au pus ochii, dar realizez că nu e prea potrivit pentru o familie tânără să locuiască acolo”.

Pe scurt, Elisabeta a II-a a acceptat să-și aibă nepotul aproape, dar nu chiar atât de aproape, fiindcă, mai mult ca sigur, a realizat că nu e bine ca tinerii să locuiască împreună cu familiile lor, chiar dacă „locuința” are… 1.000 de camere.

În cele din urmă, lucrurile s-au aranjat cât se poate de bine, fiindcă Prințul Harry și Meghan Markle sunt îndrăgostiți de Frogmore Cottage, care este la o aruncătură de băț de „casa” bunicii lui.

Foto: Hepta, Northfoto

Prințul Harry este nepotul preferat al Reginei Elisabeta a II-a.Prințul Harry este nepotul preferat al Reginei Elisabeta a II-a.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton