Corina Chiriac a fost o femeie superbă, dar a avut ghinion în dragoste: „A mințit că mă iubește numai pe mine!” FOTO

 Dumba Gabriela
.

Corina Chiriac are o carieră de aproape 50 de ani şi este un artist foarte iubit, însă în amor nu a avu aceeaşi şansă. A fost căsătorită o singură dată, pentru numai patru ani, însă cântăreaţa a avut parte de multe iubiri pătimaşe şi tot atâtea dezamăgiri. N-a acceptat niciodată să fie pe locul doi în viaţa unui bărbat şi când a aflat că este înşelată, a spus adio fără să se uite înapoi.

Corina Chiriac a fost căsătorită cu Virgil AtanasiuCorina Chiriac a fost căsătorită cu Virgil Atanasiu

Corina Chiriac a vorbit deschis, în cadrul unui interviu acordat Marinei Almăşan despre dezamăgirile în dragoste, care apar, potrivit cântăreţei, „probabil din lipsă de măsură: ne îndrăgostim prea tare, sperăm prea mult, ne iluzionăm prea mult și atunci ne deziluzionăm proporțional cu lipsa de limită, dar hey, nu am spus nimic nou!'.

Artista, care va împlini 70 de ani în această toamnă, recunoaşte că a fost dezamăgită în dragoste şi a trecut prin experienţe amoroase care i-au lăsat un gust amar.

Întrebată dacă a pedepsit bărbaţii care i-au greşit, Corina Chiriac a răspuns: „Da, dar în stilul meu. Am dispărut elegant, fără explicații supărătoare, fără să spun ceva ce aș fi regretat mai tîrziu. Pentru ce? Pentru că a mințit că mă iubește numai pe mine…Nu e suficient ? Să fi zis, „draga, mie nu-mi ajunge un Harem, vrei să faci parte?' Poate ziceam  „Da', că aveam șansa să devin Favorită! Ce mai contează că peste ani zice „vai, ce te-am iubit…'.

Cântăreaţa spune că nu simte neapărat nevoia să aibă alături pe cineva în momentele sale de relaxare. „Astăzi, „la vârsta mea', mă relaxez muuult mai bine singură cu emisiunile mele de investigații criminalistice, cu serialele polițiste bune sau cu documentarele de la BBC! Sau cu o tacla între gagici la un păhărel de șampanie, chiar dacă asta presupune un taxi la dus și unul la întors!', a declarat Corina la femeide10.ro.

A fost o singură dată căsătorită

În anii 90, aflam despre povestea de dragoste pe care Corina Chiriac şi Ovidiu Lipan Țăndărică au trăit-o în tinereţe, în mare discreţie. Mulţi ani mai târziu, Tândărică recunoştea că îi pare rău că nu a cerut-o de soție pe Corina.

În tinereţe, Corina Chiriac a mai fost îndrăgostită de celebrul Karel Gott, acum în vârstă de 80 de ani, adorat la vremea respectivă în toată Europa. Potrivit click.ro, Corina l-a cunoscut pe Karel la un festival de muzică din Cehoslovacia, iar la scurt timp cei doi formau un cuplu. Și cu el, Corina a fost la un pas de căsătorie, însă nu a fost să fie.

Artista a ajuns totuși în fața altarului mult mai târziu, în SUA, în 1993, cu un un bărbat mult mai tânăr decât ea, omul de afaceri Virgil Anastasiu, care a murit recent, pe 22 iulie. Mariajul a durat însă numai patru ani, cei doi divorțând în 1997.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton