O mai ții minte pe Alexandra Nechita, supranumită ”micuța Picasso”? Cum arată acum și ce cadou incredibil a primit de ziua ei!

 Oana Popoiag
.

Alexandra Nechita Micuța PicassoAlexandra Nechita Micuța Picasso

Ieri a fost ziua Alexandrei Nechita, artista care a devenit cunoscută drept „micuța Picasso' după ce a făcut încă de mică senzație în toată lumea cu picturile sale. Frumoasa brunetă duce o viață de vis în America alături de soțul și copilul ei și tocmai a bifat o nouă realizare, în pragul zilei  de naștere: o lucrare a sa va fi expusă în fața primăriei din Beverly Hills.

Devenită celebră în România prin talentul său precoce la pictură, fiind supranumită 'micuța Picasso', Alexandra Nechita a bifat o nouă performanță chiar în preajma zilei sale de naștere. O sculptură a sa din bronz, de peste doi metri, va fi expusă permanent în faţa Primăriei din Beverly Hills.

'Sunt onorată și copleșită, fără cuvinte am rămas! E o realizare foarte mare, e un vis pe care îl aveam de ani și ani!', a declarat artista în vârstă de 34 de ani, care duce o viață de vis și în plan personal. Alexandra locuiește în L.A alături de soțul său, Dimitri Tcharfas, un designer din Ucraina, cu care are o fetiță.

Cine este Alexandra Nechita, supranumită 'micuța Picasso'

Alexandra a plecat în America cu părinții săi la vârsta de doi ani, când a și început să deseneze. La șapte ani deja picta pe pânză, în ulei și acrilic, iar la opt ani a avut loc prima sa expoziție, la o bibliotecă din L.A. Fata a absolvit Școala de Arte UCLA în 2008. Asemănată cu Picasso datorită stilului similar cu cel al marelui Pictor, Alexandra Nechita a fost supranumită de presa americană 'micuța Picasso', acesta fiind apelativul cu care le-a devenit cunoscută și românilor la finalul anilor 90.  Lucrările acesteia sunt apreciate de celebrități de la Hollywood precum precum Oprah Winfrey,  Whoopi Goldberg sau David Letterman.

Foto: Instagram, Libertatea

Vezi şi care sunt cele 7 arte frumoase și cum au apărut ele!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton