Gestul extravagant făcut de Gigi Becali pentru fiica sa, care se mărită în toamnă. A dat 20.000 de euro pentru a muta nunta altora

 Oana Popoiag
.
Gigi Becali nuntăGigi Becali nuntă

Gigi Becali are un real talent de manager nu doar când vine vorba de echipa al cărei patron este, ci și când vine vorba de domeniul atât de complicat al nunților. Latifundiarul a făcut un gest extravagant pentru a se asigura că la nunta fiicei sale va cânta o formație machedonească anume.

Gigi Becali nu-și mai încape în piele de bucurie că în toamnă fiica sa cea mare, Teodora, se va mărita. Pe cât de mult se implică în activitatea echipei sale, FCSB, pe atât de mult se implică și în organizarea nunții fiicei sale.

Conform Gsp, Gigi a vrut cu orice preț ca la nunta Teodorei să cânte o anumită formație de muzică machedonească, însă respectiva trupă fusese deja antamată să cânte la o altă nuntă, ce avea loc fix în aceeași seară de octombrie. Se pare că latifundiarul ar fi dat de mirii respectivei nunți și ar fi reușit, cu ajutorul a 20 000 de euro, să îi convingă pe aceștia să mute data evenimentului.

Cine este ginerele lui Gigi Becali. E supranumit 'Prințișorul din Dobroești'

Teodora Becali se va mărita în toamnă cu Mihai Theodor Mincu, supranumit 'Prințișorul din Dobroești', în vârstă de 28 de ani.  Se pare că tânărul este un abil om de afaceri.

Are peste 1,85m, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În București o facem. Eu i-am zis: 'Tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut'. Dar am încredere că va face numai bine', a declarat Becali, pentru evz.ro.

Foto: Cancan, Libertatea, Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton