Andreea Moldovan a născut al doilea copil. Prima imagine cu băiețelul său

 Pirvu Cristina
.

Andreea Moldovan, cunoscută publicului larg drept „casnica de la Masterchef”, a născut un băiețel perfect sănătos. Vedeta s-a pozat cu bebelușul în brațe și a dezvăluit și ce nume i-a ales. 

Pe 27 august, Andreea Moldovan a născut un bebeluș perfect sănătos. I-a ales și numele, îl cheamă Petru.

„Livrez Fericire si sunt complet indragostita de el ! 💙 Ma simt efectiv coplesita de emotie, plina de dragoste si nesperat de fresh dupa aceasta intalnire absolut superba de care am avut parte 🥰 Poza este facuta imediat cum am iesit din sala de nasteri, ieri, cam pe la ora asta. 🤗 Esti perfect, Petru! Welcome to our team!”, a scris vedeta pe Instagram.

Andreea MoldovanAndreea Moldovan

https://www.instagram.com/p/B1spI4qohaQ/

Îţi aduci aminte de „casnica de la MasterChef'? Andreea Moldovan are acum o afacere de succes

Andreea Moldovan a devenit cunoscută în urmă cu şase ani, la concursul culinar „Masterchef’. Atunci, i-a impresionat pe juraţi atât cu frumuseţea ei, cât şi cu desertul pe care l-a pregătit.

Aşadar, în 2015, ea şi-a deschis un atelier de deserturi personalizate, în Bucureşti. Mai mult decât atât, în acelaşi an, ea a fost concurentă într-o altă emisiune de la Pro TV. Este vorba despre „Sunt celebru. Scoate-mă de aici!’.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton