Prinţesa Madeleine a Suediei a dezvăluit fotografii adorabile cu fiica sa care a împlinit 2 ani

 Florentina Liutic
.

Leonore, fiica Prinţesei Madeleine a Suediei, a împlinit în acest weekend 2 ani, ocazie cu care mama sa a publicat câteva fotografii adorabile cu mica ei prinţesă.

 

„Timpul zboară. Fericiţi să-i transmitem urările noastre frumoasei şi drăguţei nostre fiice', a scris prinţesa în vârstă de 33 de ani care şi-a sărbătorit fiica la Londra, acolo unde locuieşte cu familia ei.

 

Leonore a fost sărbătorită de mama, tatăl şi frăţiorul ei mai mic, Nicholas, şi arată cu adevarat adorabil în fotografiile publicate de mama ei.

 

Fetiţa poartă o rochie bleu cu guler alb şi are drept accesoriu o fundă albastră în păr. Ea este surprinsă suflând în lumănările dintr-un mic tort, în timp ce pe masă se afla un serviciu de ceai.

 

Luna trecută, întreaga familie a fost într-o vacanţă de vis în Maldive de unde Prinţesa Madeleine a publicat, de asemenea, imagini superbe cu copiii ei.

 

Madeleine şi Chris O Neil îşi cresc cei doi copii la Londra, departe de atenţia publică, lucru care pare să îi convină de minune prinţesei care nu îşi doreşte şă se afle în centrul atenţiei.

 

Foto: Facebook

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton