Emma Watson ia o pauză de un an

 Florentina Liutic
.

Fanii Emmei Watson nu vor avea ocazia să o vada pe actriţa lor preferată în următoarea perioadă, aceasta anunţând că va avea o pauză de 1 an în cariera sa.

 

emma

 

Într-un interviu acordat feministei Bell Hooks pentru revista „Paper', actriţa în vârstă de 25 de ani a mărturisit ca îşi va dedica timpul dezvoltării personale, intenţionând să citească şi să se pefecţioneze în tehnica yoga.

 

Emma Watson ia această pauză după ce şi-a început cariera la 11 ani, vârstă la care a început să joace rolul Hermione Granger din seria „Harry Potter'.

 

După terminarea filmărilor, Emma s-a reîntors la şcoală, mai întâi la Oxford şi apoi la Brwn unde a obţinut o diplomă în literatura engleză în 2014.

 

Din acelaşi an, Emma militează pentru dreptul la educaţie a tinerelor, ea fiind numită Ambasador al Bunăvoinţei pe lângă ONU.

 

În acest context, Emma Watson a avut un remarcabil discurs la sediul Naţiunilor Unite din cadrul campaniei „He for She' iniţiată pentru promovarea egalităţii de şanse.

 

Emma Watson va putea fi văzută în curând în thriller-ul „Colonia” şi, de asemenea, va face parte din castingul filmului „Frumoasa si Bestia', care va fi lansat în 2017.

 

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton