Întâmpină primăvara cu GLAMOUR de martie

 Florentina Liutic
.

Rosie Huntington-Whitely și ambițiile sale de viitor, accesoriile esențiale pentru o garderobă fabuloasă, șase trenduri de beauty pe care le vei purta toată primăvara, ghidul celor mai cool expoziții, seriale și destinații de vacanță, totul despre sezonului Oscarurilor și cele mai frumoase buchete de flori: toate acestea te așteaptă în GLAMOUR de martie, din 19 februarie la chioșcurile de ziare.

 

GLAMOUR-martie-370x555

 

Vedeta ediției de martie este frumoasa Rosie Huntington-Whiteley, supermodel, actriță și, mai nou, designer. Linia sa de lenjerie intimă pentru Marks&Spencer s-a vândut cel mai bine din istoria brandului – aşa că luna trecută a fost lansată și linia de cosmetice a lui Rosie, o colecţie de 51 de produse create sub stricta ei supraveghere. Află totul despre planurile ei de business dar și despre relația cu Jason Statham.

Tot în numărul de martie GLAMOUR îți spunem care sunt accesoriile esențiale pentru o garderobă chic dar și care sunt cele 10 piese preferate de noi în această primăvară. În plus, am selectat pentru tine patru trenduri reprezentative, cool și ușor de abordat.

 

Ești în căutare de inspirație pentru această primăvară? Am ales șase tendințe în machiaj și manichiură care au făcut furori pe podiumuri și îți spunem cum le poți adopta și personaliza și tu. Mai mult, te provocăm să descoperi care sunt cele 11 reguli pentru un păr cu aspect lucios și sănătos.

 

glam1

 

Mergem mai departe și îți propunem o călătorie în jurul lumii. Cele mai cool expoziții, seriale și concerte, trendurile care ne vor redefini garderoba și destinațiile la care vom visa cu ochii deschiși: Mirela Ujică a pus la punct un ghid glam care te poartă din Capri la Rio de Janeiro și din fața fotografiilor lui Helmut Newton până în tribunele Jocurilor Olimpice.

 

Tot în GLAMOUR de martie te așteaptă o retrospectivă a sezonului Oscarurilor. Analizăm cine are cele mai mari șanse de câștig și care au fost transformările surprinzătoare din filmele din acest an.

 

Plus: află secretele de beauty ale Antoniei și cum poți adopta stilul Oliviei Palermo și stai cu ochii pe Irina Peicu și pe profilul său de Instagram de care te vei îndrăgosti.

 

Foto: David Bellemere

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton