(P) Cinci locații din Zakynthos perfecte pentru copii

 Florentina Liutic
.

Dacă ești mămică și te gândești la vacanță, dar nu știi care este cea mai bună destinație în care să mergi cu cel mic, te invităm pe insula Zakynthos. Este prietenoasă, are plaje bune, apele sunt călduțe și se laudă cu o mulțime de zone dedicate copiilor.

 

viva.Zakynthos-SuriClub1

 

Studioul de ceramică Adamieion

Dacă poposești în Tsilivi, localitatea aflată la 5 km distanță de Zante town, care deține câteva plaje celebre, dar și nenumărate posibilități de petrecere a timpului liber, trebuie neapărat să mergi cu cel mic la studioul de ceramică Adamieion. Cel mici va învăța primele taine ale olăritului, se va distra realizând portrete în ceramică sau pictând pe vase.

 

Sporturi de apă pe insula țestoaselor

Marathonissi este o insuliță cu formă de țestoasă care atrage sute de specii de Caretta Caretta an de an, venite să-și depună ouăle în nisipul fin. Ancorată în golful Laganas, limba de pământ nu este doar un paradis al țestoaselor, dar și al familiilor care-și găsesc aici relaxarea. Este locul perfecte pentru câteva lecții de înot, datorită apelor calme, calde și a intrării line în mare.

 

Askos Stone, parcul animalelor

O vizită la parcul Askos Stone este obligatorie pentru fiecare copil. Acesta se află în Volimes și este o rezervație naturală unde mii de plante și animale trăiesc în comuniune cu natura. Pe lângă speciile numeroase de păsări exotice și animale specifice insulei, aici se găsesc și o serie de structuri din piatră de mare, realizate cu mult timp în urmă.

 

Parcul Water Village, o lume a toboganelor

Piscine adânci sau cu valuri, tobogane răsucite, căderi lungi de apă, spumă cu parfum de bubble gum, petreceri cu animatori si multa distracție… Asta promite tuturor turiștilor parcul acvatic Water Village, care nu poate fi ratat în vacantă.

 

Castelul Bohali, istorie și peisaje

Unul dintre cele mai interesante locuri din punct de vedere istoric este Castelul venețian Bohali, care pe lângă povești, oferă și o serie de panorame uluitoare asupra orașului Zante. Pentru a ajunge la castel trebuie urcată o pantă printr-o pădurice de pini parfumată, experiența este una de neuitat.

 

de Mădălina Isar

Sejur Zakynthos https://www.christiantour.ro/pachete/oferta/zante-royal-resort-water-park-charter-avion-zakynthos-bucuresti-2016-blue-air

Suri Club- Hotel Zante Royal Resort 4*- de la 398 euro/ persoana, 7 nopti de cazare cu all inclusive, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro, sau la telefon 021.270.00.99.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton