Maria Marinescu, în rochie de mireasă în acest weekend

 Florentina Liutic
.

În acest weekend, designerul Maria Marinescu s-a căsătorit religios cu Alin Petrache, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, în cadrul unei ceremonii discrete la care au participat prietenii apropiaţi şi familiile.

 

Maria a îmbrăcat pentru a doua oară rochia de mireasă, ea alegând acum un model clasic, din dantelă, pe care l-a accesorizat cu o pereche de ghete.

 

Două fotografii în care mirii stau cu spatele, una din timpul ceremoniei religioase şi alta de la petrecere, au fost publicate pe paginile de Facebook şi Instagram.

 

Maria Marinescu şi Alin Petrache s-au căsătorit civil la începutul acestui an, după care au plecat într-o vacanţă exotică.

 

Maria Marinescu este la cea de-a 3-a căsătorie, ea având la activ un mariaj de câteva luni cu Ion Ion Ţiriac. După această casătorie, Maria Marinescu a fost maritată timp de 6 ani cu Frank Colin, cu care are şi un baieţel pe nume Levin.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton