Primele imagini oficiale cu Prințul Louis și sora lui, Prințesa Charlotte

 Alina Dan
.

Palatul Kensington a publicat, în această dimineață, primele imagini cu micul prinț Louis, alături de sora lui, Prințesa Charlotte. La nici o lună de la naștere, bebelușul arată minunat și trăsăturile comune cu cele ale fraților săi, George și Charlotte, sunt mai mult decât evidente.

Cele două fotografii, una în care Prințul Louis este singur, iar cealaltă în care este ținut în brațe de surioara lui în vârstă de trei ani au fost publicate pe pagina de Instagram a Palatului Kensington.

[gallery ids="2429850,2429851"]

'Ducele și Ducesa de Cambridge sunt foarte încântați să împărtășească tuturor aceste două fotografii ale Prințesei Charlotte și ale Prințului Louis, realizate chiar de către Ducesa de Cambridge la Palatul Kensington. Fotografia a fost făcută pe 2 mai, când Prințesa Charlotte a împlinit trei ani. Ducele și Duceasa doresc să mulțumească tuturor pentru mesajele pe care le-au primit cu ocazia nașterii Prințului Louis și a aniversării Prințesei Charlotte', se arată în anunțul oficial, care însoțește cele două imagini.

Pe 23 aprilie 2018, Kate Middleton, Ducesă de Cambridge, îl năștea pe cel de-al treilea copil al ei și al lui William, Duce de Cambridge. Cuplul regal mai are doi copii: George și Charlotte,

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton