Ce nu s-a văzut la botezul fetiței Gabrielei Cristea. Tavi Clonda a cântat la botezul Victoriei

 Stamen Diana
.

Recent, micuța Victoria a fost creștinată, iar părinții săi au fost foarte emoționați la marele eveniment. Tavi Clonda a cântat la botezul fiicei sale, iar Gabriela Cristea l-a privit mândră. Petrecerea a fost una foarte reușită, iar invitații s-au distrat toată noaptea. Imagini de la botezul fetiței Gabrielei Cristea au fost făcute publice.

În seara respectivă, atmosfera a fost una cu totul specială. Victoria s-a bucurat de toată atenția celor din jur, iar Gabriela Cristea și Tavi Clonda au putut răsufla ușurați pentru că petrecerea de botez a fetiței lor a fost un real succes.

Fericitul tătic a postat imagini impresionante de la botezul Victoriei. Imaginile au fost însoțite de o melodie specială a lui Tavi Clonda care se numește 'Numele tău'. În imaginile de mai jos puteți vedea cum a decurs totul în cea mai specială zi din viața Victoriei de până acum. Imaginile vorbesc de la sine.

Citește și: Gabriela Cristea, la Antena Stars! Detalii exclusive despre emisiunea ei: ce rol va avea Tavi Clonda!

FOTO: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton