Secrete de beauty de la Roxana Ciuhulescu. Trucurile vedetei însărcinate - EXCLUSIV

 Pirvu Cristina
.

Secrete de beauty de la Roxana Ciuhulescu. În aproximativ opt săptămâni va naşte, însă nu se gândeşte să renunţe la sport sau la trucurile de beauty. Roxana ne-a povestit ce măşti foloseşte, care sunt cele mai bune uleiuri şi cum ne pot ajuta acestea pentru a avea o piele catifelată!

Roxana Ciuhulescu acorda o mare importanţă trupului său, mai ales că este însărcinată. Face sport, are o alimentaţie echilibrată, dar şi câteva trucuri de beauty. Cu câţiva lei reuşeşte să arate impecabil, mereu în formă. În exclusivitate pentru VIVA!, vedeta ne-a dezvăluit secretele sale, mai ales pe cele pe care le foloseşte acum.

„Am o grămadă de trucuri, mai ales acum, de când sunt însărcinată, pentru corp. Oricum, şi înainte foloseam pentru corp uleiul de măsline. Mie mi se pare cel mai bun pentru piele şi îl recomand tuturor femeilor. Pe pielea udă, după duş, să se dea cu ulei de măsline şi să se ştergă, să rămână exact pe corp. Hidratează, este excelent. Acum, în plus faţă de uleiul de măsline folosesc şi uleiul de cocos că tot explodează pielea. Pentru faţă, în fiecare săptămână îmi pun mască cu argilă şi am tot felul de măşti de hidratare, cu colagen, Folosesc şi scrub, dau uşor aşa, mai ales că sunt însărcinată. Cel cu cafeaua, cu zaţul de cafea, dă rezultate, miroase frumos, este şi ieftin”, ne-a declarat în exclusivitate vedeta.

Roxana Ciuhulescu naşte peste opt săptămâni

Roxana Ciuhulescu naşte prin cezariană al doilea copil. În curând, vedeta va deveni mamă pentru a doua oară. În exclusivitate pentru VIVA!, Roxana ne-a povestit cum se pregăteşte pentru venirea pe lume a băieţelului şi ce semnificaţie au cele două prenume pe care le va purta! 

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton