Primele cuvinte ale lui Daniel Onoriu, după ce s-a trezit din comă: "E semn că mintea lui e încă întreagă"

 Dumba Gabriela
.

Pilotul de raliuri Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, s-a trezit din comă. Imediat ce s-a trezit, pilotul a uimit pe toată lumea când a întrebat de Roxana, asistenta care l-a îngrijit și pe care el nu o cunoștea dinainte. Totodată, Daniel Onoriu a cerut să își vadă familia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

După aproape două luni în comă, Daniel Onoriu s-a trezit și familia este extrem de fericită că acesta este „cu mintea întreagă”. Pilotul a uimit pe toată lumea când a strigat-o pe nume pe asistenta care l-a îngrijit în spital. Onoriu a întrebat de cât timp este în spital, un semn foarte bun pentru medici, mai ales că și analizele medicale sunt bune deocamdată.

39313047_1871087906317871_874004176625991680_n-800×450-239313047_1871087906317871_874004176625991680_n-800×450-2

„A făcut Dumnezeu o minune în viața noastră și îi mulțumim Lui și tuturor celor care s-au rugat alături de noi.

Nepotul meu, Daniel Onoriu, s-a trezit astăzi, după 55 de zile de comă. Măcar că ieri am primit vestea de la medici să ne pregătim de ce e mai rău. Pentru că deși analizele lui erau mai normale, resursele lui erau ajunse la capăt. Pregătiți-vă de ce este mai rău, ne-au spus. Și astăzi am primit vestea minunată: Daniel s-a trezit, a început să miște buzele, să încerce să vorbească.

Primele cuvinte ale lui Daniel Onoriu, după ce s-a trezit din comă

A chemat asistenta care l-a îngrijit și a cerut să vină familia să-l vadă. Prima lui întrebare a fost: „De cât timp sunt în spital?”.

Ăsta e semn pentru noi că mintea lui e încă întreagă, că Dumnezeu a făcut vindecarea lui pe toate planurile. În urma acestei septicemii extraordinar de complicate, medicii se așteptau să fie multe sechele. Mulțumim lui Dumnezeu că lucrurile sunt spre foarte bine', sunt declarațiile făcute de Estera Onoriu.

Daniel Onoriu a cerut să-și vadă familia imediat ce s-a trezit din comă.

„Ce e foarte interesant. În toate aceste zile cât a fost îngrijit în Terapie Intensivă, când soția și copiii mergeau la el, fiind în comă, îi spuneau numele unei anumite asistente: «Uite a venit Roxana să te spele, să te ajute». Îi spuneau numele acestei asistente.

Astăzi, când s-a trezit, a întrebat de Roxana. El nu avea de unde să o știe. Probabil că subconștientul a înregistrat. A întrebat de Roxana, Roxana a venit lângă el, el a întrebat-o de cât timp e în spital și a cerut să își vadă familia', a mai povestit Estera Onoriu în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

Citește și: Cum a ajuns Mimi influencer în mediul online.’A început ca un experiment, pentru că nu aveam prieteni’

Citește și: Cine este Andrei Perneș de la Mireasa, sezonul 5.Are propria afacere

Citește și: Prințesa Cristina a Spaniei divorțează.Soțul ei a fost surprins alături de o altă femeie

Daniel Onoriu a fost la un pas de moarte

Pe 24 noiembrie, Daniel Onoriu a fost supus unei operaţii de micşorare a stomacului la o clinică particulară din Turcia. Reîntors în ţară, pilotului i s-a făcut rău şi a fost dus de urgenţă la Spitalul Floreasca din Capitală, cu hemoragie internă.

'De când a fost operat în Turcia, s-a atins o venă la pancreas, venă care a sângerat, a ajuns în țară şi după cinci zile a mers la spital, unde medicii de aici au intervenit peste operaţia celor din Turcia şi de atunci Daniel este internat la Terapie intensivă, în comă indusă”, a spus Rebeca Onoriu, verişoara pilotului.

Isabela, soția lui Daniel Onoriu, crede în șansele de recuperare ale pilotului.

„Şanse sunt. Eu cred în continuare că sunt şanse să îşi revină, dar nici nu gândesc altceva. El o să-şi revină, o să fie bine. Dar la ce are, la ce a avut, că acum e mai bine decât problemele de la început, eu cred că o să fie bine. Nici nu accept altceva!

Recuperarea este de durată, cu paşi mici. Nu o să ne trezim peste noapte că Daniel s-a ridicat din pat şi merge. O să fie cu paşi mici, dar e spre bine, cu ajutorul lui Dumnezeu’, a declarat Isabela Onoriu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton