Scandal între Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor și Mimi: "Vrea să profite profesional pe baza relaţiei"

 Raiciu Adriana
.

Scandal între Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor și Mimi, fosta iubită. Juratul de la emisiunea de pe PRO TV a reacționat, după ce a fost acuzat de fosta parteneră că a fost infidel. Ba chiar mai mult, spune că nimic din ce a spus vloggerița nu ar fi adevărat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor și vloggerița Mimi au format un cuplu, în urmă cu mai mult timp. Cei doi s-ar fi despărțit din cauza Ioanei Ignat, o cunoscută cântăreață din țara noastră. Invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, vloggerița a spus cum au decurs, de fapt, lucrurile în relația cu juratul de la Imperiul Leilor.

sebastian-dobrincusebastian-dobrincu

Ba chiar mai mult, a adăugat faptul că a fost la un pas să se sinucidă din cauza investitorului. Însă, Sebastian Dobrincu vine și face primele declarații despre scandalul în care este implicat. Iată ce a scris pe rețelele de socializare.

Citește și: Mimi a fost părăsită de Sebastian Dobrincu, de la Imperiul Leilor, pentru Ioana Ignat:„Eu nici nu terminasem de plâns și el era…'

Citește și: Cum a ajuns Mimi influencer în mediul online.'A început ca un experiment, pentru că nu aveam prieteni'

Citește și: Cine este Andrei Perneș de la Mireasa, sezonul 5.Are propria afacere

Citește și: Prințesa Cristina a Spaniei divorțează.Soțul ei a fost surprins alături de o altă femeie

Scandal între Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor și Mimi

Ei bine, după ce a auzit ce a spus la podcastul lui Măruță, Sebastian Dobrincu a decis să clarifice lucrurile. Astfel, a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care explică cu lux de amănunte ce s-a întâmplat în relația lor. Ba chiar mai mult, adaugă faptul că nu a înșelat-o pe fosta lui iubită.

„Mimi este de profesie creator de conţinut. Drama şi controversa sunt canalele prin care ea şi echipa ei generează beneficii financiare. I-am iertat şi ignorat multe atacuri nefondate, atât în privat, cât şi în public. Ultimul episod însă a pus capac şi simt nevoia să spun cine este Mimi cu adevărat.

A minţit că a fost înşelată. Deşi mi-a recunoscut în privat că îi pare rău pentru reacţia impulsivă şi eticheta umilitoare pe care mi-a pus-o acum un an, nu a avut curajul să îşi recunoască niciodată public greşeala. Aveţi aici o parte din mesajul pe care Mimi urma să îl publice pentru a îşi cere scuze public pentru mincună – mesaj pe care nu l-a mai publicat niciodată. Dar am iertat', a scris Sebastian Dobrincu, pe pagina sa de Instagram.

Totodată, tânărul a mai ținut să adauge faptul că decizia de a se despărți a fost luată de amândoi. În continuare, Sebastian Dobrincu mai spune că nu are cum să-l acuze că și-a făcut o altă relație după separare, întrucât și ea ar fi făcut același lucru.

Definiţia ipocriziei? Să condamni o persoană pentru ceea ce şi tu faci. Repetă în presă că ar fi fost „părăsită'. Ne-am despărţit de comun acord, în urma unei discuţii civilizate, după care amândoi am întâlnit pe altcineva – lucru pe care nu l-a menţionat niciodată. Nicio despărţire nu este uşoară. Am suferit amândoi în egală măsură – ea în public, însuşindu-şi rolul de victimă, iar eu respectându-ne durerea, în privat. Eu şi Mimi ne-am îngrăgostit la scurt timp după ce ea se despărţise de fostul iubit. Astăzi, ea reproşează că „am părăsit-o', pentru că am trecut peste despărţire primul – aşa cum ea făcuse cu fostul partener? Împachetarea asta, menită să strânească milă, asemeni ideei că apropate a sărit de la balcon sau că aproape a intrat pe antidepresive din cauza acestui episod sunt artificii emoţionale pe baza unor subiecte prea serioase, pentru ca Mimi să le fluture superficial pentru a strâni empatia publicului'a adăugat Sebastian Dobrincu.

„A pozat în victimă”

De asemenea, juratul de la Imperiul Leilor mai susține că a fost sceptic de la început în ceea ce privește relația cu Mimi. El este de părere că vloggerița ar fi încercat să se folosească de imaginea lui.

A pozat în victimă încă de la prima noastră despărţire, la îndemnul managerului ei, pentru a câştiga capital de imagine pe baza unor drame inventate. Mă condamnă că eu nu mi-am dorit să avem o relaţie publică, dar nu menţionează motivul reticenţei mele: la scurt timp după ce ne—am îndrăgostit, mi-a povestit motivul real pentru care voia să mă cunoască – ea şi managerul ei voiau să îmi propună să orchestrăm o relaţie falsă între noi, pentru a ne promova reciproc. Mi s-a părut cel mai josnic lucru, iar din momentul acela am avut mari frici vis-a-vis de dorinţa ei de a ne afişa public. La doar câteva zile duoă ce ne-am cunoscut, ea şi managerul ei au enit cu propunerea de a face un pictorial despre relaţia noastră pe coperta uneui reviste. În contextul în care noi abia ne cunoşteam de câteva zile, propunerea era total deplasată şi m-a pus pe gânduri. Noi ne îndrăgostiserăm reciproc deja, iar propunerea lor nu mai avea sens. Deşi am stabilit împreună că ne dorim o relaţie sănătoasă, ferită de opinia publică, ea astăzi îmi resproşează propria ei decizie', a declarat juratul „Imperiul Leilor'.

Crede că Mimi profită pe profesional de fosta lor relație

În încheiere, investitorul a mai spus că latura falsă a fostei iubite iese la iveală chiar prin cuvintele pe care le spune. Îl întristează profund și faptul că vrea să profite profesional pe baza relației lor de iubire și nu încearcă să rezolve problemele cu el.

„Mimi nu este victimă. Împachetează minciunile într-o falsă misiune socială – vrea să „ajute tinerii în depresie să depăşească momentul',. Dar ce îi învaţă prin propriul exemplu? Cum să mintă şi să îşi agreseze partenerul? Cum să se victimizeze? Cum să nu îşi asume vina? Latura falsă îi iese la iveală prin propriile cuvinte.

Mă întristează profund faptul că vrea să profite profesional pe baza relaţiei noastre sincere de iubire, în loc să fi acceptat să rezolvăm orice tensiune ar fi rămas între noi. Are acces la un public numeros şi tânăr pe care încearcă să îl manipuleze pentru beneficiul ei şi al echipei ei. Este un business pentru ea – înţeleg perfect – dar nu pot accepta la nivel moral să calc pe cadavre de dragul succesului. În special când vine vorba de persoana care te-a iubit.

Îmi este ruşine că am ajuns să adresez răspunsuri la astfel de mizerii. Scopul meu nu este să îi întorc răutatea. Nu vreau să o denigrez, nici să merg să mă victimizez în podcasturi. Vreau doar să subliniez cât de uşor poate fi manipulată opinia publică şi cum oameni precum Mimi şi echipa ei exploatează asta în cel mai pervers mod, pentru propriul profit', a încheiat Sebastian Dobrincu.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton