Chef Foa, scos din sărite de gestul unei concurente, la MasterChef: "Eu nu am făcut așa ceva în viața mea!"

 Oana Pantazi
.

Chef Foa a rămas fără cuvinte în fața prestației unei concurente de la MasterChef, în etapa Confruntărilor. Aceasta a făcut un gest neașteptat, care l-a nemulțumit total pe chef și l-a făcut să răbufnească. Iată cum a reacționat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cei trei chefi sunt tot mai pretențioși pe măsură ce numărul concurenților scade, așadar chef Foa a taxat-o dur pe una dintre concurente, la MasterChef, după ce aceasta a făcut o greșeală nepermisă. Andreea Farcaș, Musty Camara și Alin Marinică s-au luptat, ieri seară, pentru un loc în următoarea etapă a competiției. Din nefericire, concurenta a făcut un gest care nu a fost deloc pe placul celor trei chefi.

12670884-564619470373380-5462094361946104691-n-cover-800-e148214897886912670884-564619470373380-5462094361946104691-n-cover-800-e1482148978869

Chef Foa, reacție dură la MasterChef

Competiția se ascute în show-ul culinar de la PRO TV, iar greșelile concurenților sunt taxate de către cei trei jurați. În etapa confruntărilor, Andreea Farcaș i-a dezamăgit pe chef Foa, chef Hadad și chef Radu Dumitrescu cu un preparat care nu prea a fost de MasterChef.

În etapa de ieri, cei trei concurenți au trebuit să gătească un preparat cu carne de vită, însă Andreea Farcaș nu a fost deloc încântată, mărturisind că nu prea a gătit vită până acum… A reușit totuși să se concentreze și, în cele din urmă, le-a prezentat celor trei chefi un muschi de vită cu sos de vin roșu și mangetout tras la tigaie. Gestul pe care l-a făcut ulterior l-a șocat însă pe chef Foa – după ce a terminat de gătit, concurenta a aruncat restul de carne la gunoi! Evident, chef Foa a reacționat dur în fața unui asemenea gest.

Citește și: Florin Piersic împlinește azi 86 de ani. Unde își va sărbători marele actor ziua de naștere

Citește și: Cine este Claudia Vasile, noua actriță din serialul Adela. Ce rol va interpreta

Citește și: Cum s-au cunoscut Anca Sigartău și Marian Râlea, actorii din serialul Adela: „A venit și…'

Citește și: Cristina Ciobănașu, fotografie alături de Vlad Gherman la 7 luni de la despărțire: „E o ocazie bună să…

„Data viitoare când arunci mușchiul de vită, să mă chemi și pe mine! Și mie îmi plac aroganțele acestea, dar eu nu am făcut așa ceva în viața mea!”, a declarat Chef Foa, vizibil deranjat de gestul concurentei Masterchef.

Independent de acest gest nepotrivit, preparatul Andreei Farcaș nu a fost apreciat de chefi într-atât încât să meargă mai departe în competiție.

Chef Foa, pasionat de gătit din copilărie

Chef Foa a studiat ani de-a rândul în Anglia și în Franța, însă pasiunea pentru bucătărie și-a descoperit-o încă din copilărie. Reputatul chef a povestit că era mai înclinat să-și petreacă timpul în bucătărie, alături de mama lui, decât afară, cu ceilalți copii de vîrsta lui.

„Pasiunea pentru gătit o descoperi dacă ești curios să vezi ce se întâmplă cu ingredientele, cum se transformă ele, ce gust au, ce miros au – așa descoperi pasiunea sau te descoperă ea pe tine, dar de fapt tot de la curiozitate pleacă. Eu sunt o fire foarte curioasă și când eram mic preferam să stau pe lângă mama în bucătărie în loc să bat mingea afară cu prietenii, pentru că această curiozitate m-a făcut să aleg să stau lângă ea și să văd ce se întâmplă, cum ingredientele pe care le cumpăram împreună cu mama de la piață se transformau în preparatele care ajungeau pe masă.

Mama gătea zilnic, gătește și acum și în felul ăsta am ajuns să-mi dau seama că îmi place foarte mult să gătesc, îmi place să mă joc cu ingredientele, să le pun în valoare, să fac tot felul de combinații inedite, să nu țin neapărat cont de regulile scrise sau nescrise din bucătărie. Totul ține de bunul-gust când vine vorba de mâncare, de ingrediente. Toate lucrurile s-au întâmplat de când eram mic, mama m-a influențat foarte mult, ea fiind gospodina supremă în ochii mei. E foarte ușor să-ți dorești să fii bucătar, dar foarte greu să ajungi bucătar. Treci prin niște etape, în bucătărie nu e chiar așa ușor, e greu chiar, ore lungi, sacrificii. Dar este plăcut, mai mult plăcut decât greu. Este o vorbă înțeleaptă care spune cam așa: „Fă ce-ți place cu adevărat și nu vei munci nicio zi din viața ta”. În cazul meu, s-a potrivit, a povestit chef Foa într-un interviu pentru VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton