Bianca Drăgușanu, despre Iulia Albu, după ce a spus că pozele ei nu reflectă realitatea: „A păstrat stilul de naftalină”

 Miniosu Alexandra
.

Bianca Drăgușanu a avut o reacție furibundă către Iulia Albu, după ce criticul de modă a spus că pozele ei nu reflectă realitatea. Iubita lui Gabi Bădălău i-a transmis chiar o atenționare acesteia, spunându-i să aibă grijă la ceea ce spune despre ea. În caz contrar, potrivit spuselor ei, îi va face creatoarei de modă „piar gratuit', în stilul ei. Iată ce mesaj a avut pentru ea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu a avut o reacție furibundă către Iulia Albu, după ce a spus că pozele ei nu reflectă realitatea. Iubita lui Gabi Bădălău i-a adresat acesteia o serie de replici ironice. Pe deasupra, a și atenționat-o, în mod ironic, că îi va face piar în mod gratuit, în stilul ei caracteristic.

bianca-dragusanu-reactie-iulia-albu-5bianca-dragusanu-reactie-iulia-albu-5

De curând, Iulia Albu și Răzban Babană, fost concurent de la Chefi la cuțite, au fost invitați în cadrul emisiunii „Poliția modei', de la Antena Stars. Printre altele, aceștia au comentat stilul vestimentar al Biancăi Drăgușanu, dar și aparițiile ei de pe rețelele de socializare.

Citește și: Cum a reacționat Bianca Drăgușanu după ce s-a aflat că iubita lui Victor Slav a făcut videochat:„Este o femeie care…'

Citește și: Imagini uitate cu Petrică Mîțu Stoian și Bianca Drăgușanu.Motivul pentru care au luat masa împreună

Citește și: Ce probleme de sănătate are Andra Volos după operația de liposucție:„Am dureri foarte mari'

Citește și: Cătălin Zmărăndescu, în conflict cu Ana Dobrovie la Survivor:„Foarte inteligentă!'

Bianca Drăgușanu, despre Iulia Albu, după ce a spus că pozele ei nu reflectă realitatea

După ce i-a analizat câteva fotografii în cadrul emisiunii de la Antena Stars, Iulia Albu a dat un „verdict'. Aceasta a spus că Bianca Drăgușanu și-ar fi păstrat același stil vestimentar ca cel pe care-l avea când a apărut la TV primele dăți. Totodată, criticul de modă a spus despre blondină că imaginea ei din realitate ar fi complet diferită față de postările ei din mediul virtual.

Așadar, Iulia Albu a spus despre Bianca Drăgușanu că arată bine în realitate, însă nu cum se afișează pe rețelele de socializare.

„Șocant este că ea arată bine față în față, dar nu cum arată pe Instagram. Își asumă asta, ea vrea să fie o fată sexi și asta promovează. Nu prea avem ce comenta la Bianca Drăgușanu pentru că ea nu a avut nici evoluție, nici involuție din punct de vedere vestimentar. La ea a fost o linie constantă, este aceeași zonă abordată', a susținut Iulia Albu în emisiunea „Poliția modei'.

Răzvan Babană, despre Bianca Drăgușanu: „Mi se pare că a păstrat stilul ăla de mahalagioaică'

Răzvan Babană a spus despre Bianca Drăgușanu că ar arăta mai bine dezbrăcată decât îmbrăcată. Acesta e de părere că atunci când iubita lui Gabi Bădălău e îmbrăcată și-ar pierde farmecul și ar fi doar „o blondă normală'.

Iar asta nu e tot. Răzvan Babană a mai spus că Bianca Drăgușanu ar avea un „stil de mahalagioaică' și că ar fi „transformată, ușor-ușor, în divă autohtonă'.

„Mie mi se pare că ea arată mult mai bine dezbrăcată decât îmbrăcată. Când are mai puține piese pe ea, când e la mare, mie mi se pare că e bombă. Când e îmbrăcată, își pierde farmecul, e o blondă normală. Nu e tiparul clasic, dar tot e mai bine dezbrăcată decât îmbrăcată.

Mi se pare că ea a păstrat stilul ăla de mahalagioaică, cu ghilimelele de rigoare, transformată, ușor-ușor, peste noapte, în divă autohtonă. Pare perversă', a transmis Răzvan Babană la Antena Stars.

Replica Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu nu a rămas fără replică la spusele Iuliei Albu. Aceasta susține, în mod ironic, că dacă fosta soție a lui Mihai Albu ar fi lăudat-o, și-ar fi pierdut farmecul. În plus, i-a transmis să fie atentă la ce cuvinte spune despre ea.

După ce Iulia Albu a susținut că Bianca Drăgușanu ar întrece măsura în privința prelucrării pozelor pe care le prezintă pe Internet și că subțierea exagerată a taliei nu ar avantaja-o, Bianca Drăgușanu a rupt tăcerea. Iubita lui Gabi Bădălău a spus despre fosta soție a lui Mihai Albu că orice ar face ar fi păstrat „stilul de naftalină'.

„Ea orice ar face a păstrat stilul de naftalină. Îi recomand să fie atentă la ce zice despre mine, pentru că îi fac piar gratuit în stilul meu deja consacrat, iar eu sunt mega gipsy gueen', a spus Bianca Drăgușanu despre Iulia Albu, pentru playtech.ro.

Bianca Drăgușanu, despre stilul vestimentar al Iuliei Albu: „Nici ei nu-i place, dar se conformează bugetului'

Bianca Drăgușanu a avut o replică și pentru stilul vestimentar al Iuliei Albu. Blondina a susținut că nici Iuliei nu i-ar plăcea, însă s-ar conforma bugetului.

„Cred că nici ei nu-i place, dar se conformează bugetului. E chiar superbă și mirifică. Eu și dânsa avem oricum o relație civilizată și ne iubim în secret.

Chiar ne și apreciem, dat tot în secret. Și dacă stați și o analizați, e tot fanul meu și e tot un fel de apreciere ce face și acum, dar apreciere stilizată.

Până la urmă, dacă m-ar fi lăudat și-ar fi pierdut farmecul! Și eu la fel, dacă aș fi tăcut fără să o înțep, îmi pierdeam coroana de regină a mahalalei mele stilizate.

Deci noi două ne facem treaba una cu alta când e cazul, ca și acum…În rest ne salutam, ne sunăm rar dacă e cazul si ne apreciem, dar în secret!', a conchis iubita lui Gabi Bădălău.

Sursă foto; Instagram, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton