Horia Moculescu filmează cu Dan Negru, după ce a fost externat din spital: „Avea vocea stinsă”

 Martin Lorena
.

Horia Moculescu filmează cu Dan Negru, după ce a fost externat din spital. Horia Moculescu are 84 de ani și se confruntă cu probleme grave de sănătate. Din cauza acestora, el a fost internat în spital de la sărbători și până zilele trecute. Cu toate acestea, compozitorul nu stă departe de platourile de filmare. Dan Negru a mărturisit că a vorbit cu acesta și urmează să filmeze vineri împreună!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horia Moculescu filmează cu Dan Negru. Horia Moculescu este unul dintre cei mai cunoscuți compozitori din România. Acesta, deși are o carieră de invidiat, se confruntă cu mari probleme de sănătate. Vedeta suferă de TBC și deși a renunțat la fumat de mai bine de 22 de ani, boala încă îi cauzează neplăceri. În perioada sărbătorilor de iarnă, el a stat internat în spital mai multe zile, iar de curând a fost externat. El are de gând să filmeze cu Dan Negru zilele următoare!

Horia-Moculescu-1Horia-Moculescu-1

Acesta, deși a fost recent externat din spital, are de gând să filmeze o emisiune alături de Dan Negru. Iată ce a spus prezentatorul TV despre ultima conversație pe care a avut-o cu compozitorul.

Citește și: Ce face și cu se ocupă Mariana Moculescu, la 53 de ani

Citește și: Bogdan de la Ploiești a fost căsătorit și a divorțat după doar câteva zile: „Ai mei nu au știut'

Citește și: Ioana Ginghină se căsătorește cu iubitul ei, Cristi Pitulice:„Nu vrem o nuntă mare

Citește și: Ramona Păuleanu și-a adus acasă băiețelul născut prematur, după 8 luni în spital.Cum arată sora lui geamănă

Horia Moculescu filmează cu Dan Negru, după ce a fost externat din spital

Horia Moculescu este un bărbat extrem de puternic, care nu se lasă descurajat nici măcar de problemele de sănătate pe care le are. Acesta, deși abia a fost externat din spital, urmează să filmeze o emisiune alături de Dan Negru. Prezentatorul TV a declarat că a vorbit zilele trecute cu el și că avea vocea destul de slăbită.

„Am vorbit ieri la telefon cu Horia Moculescu. Tocmai ieșise din spital și avea vocea stinsă… 84 de ani. I-am promis ca mâine ne întâlnim și vineri filmăm.”, scrie Dan Negru.

De ce boală suferă Horia Moculescu

Horia Moculescu are 84 de ani și suferă de TBC, o boală destul de gravă a plămânilor. Acesta a recunoscut că a fost speriat de infectarea cu COVID-19 deoarece se află în categoria persoanelor vulnerabile.

„Sunt o ţintă, pentru COVID-19, am peste 80 de ani, am o boală de plămâni dobândită cu încredere şi cu entuziasm după 40 de ani de fumat. Asta scrie în prospectul bolii. Atacă oamenii în vârstă.', a declarat el într-un interviu mai vechi.

Fosta lui soție a vorbit și ea despre boala de care suferă compozitorul. Aceasta îi dorește tot binele din lume și speră ca artistul să se recupereze cât mai repede.

„Așa este, Horia are probleme de sănătate din cauza vârstei înaintate, dar mai ales din cauza fumatului și al TBC-ului, de care suferă.(…) Din păcate, nu ne-am mai văzut în ultima perioadă. În rest, eu îi doresc multă sănătate, că-i mai bună decât orice!”, a spus fosta soție a compozitorului pentru Click!.

A renunțat la fumat

Acesta, deși a fumat timp de 40 de ani, a renunțat la acest viciu din cauza problemelor pe care le are la plămâni. El a declarat că are 22 de ani de când nu s-a atins de niciun dispozitiv ce conține nicotină.

„De 22 de ani n-am pus în gură nici trabuc, nici lulea, nici narghilea nici nimic. Nu mai fumez! În schimb, boala asta există și am un lanț de oxigen și îmi pare foarte rău că-l am. Că nu este la îndemâna omului normal să-i lipsească oxigenul. Dar de acolo până la a mă interna, pentru că m-am îmbolnăvit din cauza fumatului de care nu mă pot lăsa, mă apucă disperarea. Pentru că nu e așa.', a declarat el pentru „Exclusiv VIP'.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton