Pepe recunoaște că piesele sale sunt inspirate din viața lui personală: „Nu suport să fiu înșelat și nu o să iert pe nimeni! Sunt lucruri trăite sau premoniții. ” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

În revista VIVA! de Aprilie, Pepe recunoaște că piesele sale sunt inspirate din viața lui personală. Artistul are în spate o carieră impresionantă, de peste două decenii, una de care este foarte mândru. Potrivit spuselor lui, fiecare melodie a sa are propria ei poveste și se regăsește în tot ceea ce cântă. Deși poate interpreta orice stil muzical, prezentatorul de la Te cunosc de undeva e fericit că poate alege să cânte doar ce vrea, pentru că aplauzele publicului sunt mai importante pentru el decât partea financiară.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Tu ai făcut 5 ani de canto clasic, ai încercat vreodată și alt stil? Spuneai că asculți orice fel de muzică. E ceva ce nu ai cânta niciodată? Cu ce nu rezonezi deloc?

Aș putea să cânt orice și am demonstrat asta mai ales în proiectul „Te cunosc de undeva!. Acum… carieră nu pot face decât din genul muzical pe care îl ador și pe care-l cânt. Dacă aș fi vrut să fac bani, aș fi încercat să cânt ceva mai comercial. Cred că cel mai important este să faci ceea ce îți place și cunoști și succesul, fie el și pe plan financiar și, mai ales, la scenă deschisă: aplauzele-s cele mai importante. Mi-era foarte simplu să cânt ce se poartă, ce intră pe radio sau ce aduce bani mai mulți. Am ales – și bine am făcut – să îmi mențin genul și stilul muzical pe care îl îndrăgesc cel mai mult. Pot cânta orice, dar cânt ce vreau.

pepe-1-1pepe-1-1

Citește și: Ce relație au fiicele lui Pepe din prima căsnicie cu fratele lor mai mic: „Singurele gelozii care încă există și sunt evidente sunt…'. Detalii despre noul sezon Te cunosc de undeva / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Alina Pușcaș cu Pepe, după ce a devenit coprezentator la Te cunosc de undeva: „Nu este deloc ușor să schimb un partener după zece ani' / EXCLUSIV

Citește și: Antonia a împlinit 34 de ani. Ce surpriză i-a făcut Alex Velea de ziua ei de naștere: „Cea mai frumoasă…'

Citește și: Vica Blochina și Oana Roman s-au certat din cauza lui Marius Elisei și nici că mai există cale de împăcare: „Mie nu-mi plac prieteniile pe interes'

Pepe recunoaște că piesele sale sunt inspirate din viața lui personală

Care a fost cea mai mare provocare la care ai fost supus în viața profesională, până acum? E ceva ce nu poți să faci? Te întreb cu amintirea rolurilor tale de la „Te cunosc de undeva! în minte…

Am răspuns deja… Dar sunt sigur că pot fi oricând piese care să nu mă prindă absolut deloc, cântate de femei, habar n-am… Sau stiluri… Sunt anumite melodii, clar, dar nu știu să vă dau un exemplu. Eu, în principiu, orice provocare pe care am primit-o, de la ruletă sau de la viaţă, în general, mi-am asumat-o și am încercat să o duc la bun sfârșit. Și, dacă nu am făcut-o profesional extrem de bine, măcar am încercat să mă bucur de fiecare transformare în parte.

Nu știu ce n-aș putea face, pentru că am încercat să fac tot ceea ce mi s-a arătat și cred că le-am dus cu maximă decență la bun sfârșit. Cred că-n viață poți face orice dacă îți dorești cu adevărat. Că n-o faci foarte bine… asta este o altă discuție.

„Nu suport să fiu înșelat și nu o să iert pe nimeni!'

Piesele tale au versuri sensibile și devii repede „addicted de ele. Ce te inspiră, cât din viața ta se regăsește acolo? Spune vreuna dintre ele povestea ta? Când ai simțit mai degrabă nevoia să te exprimi prin intermediul muzicii, când ai fost îndrăgostit sau când ai suferit din dragoste?

Referitor la muzică și versuri este evident faptul că tot ceea ce înseamnă cariera și muzica mea este inspirat din viața mea. Faptul că sunt lucruri trăite sau premoniții face parte clar din caracterul meu – fiecare poveste în parte, pe care ați ascultat-o prin muzica mea. Mai cu seamă, dacă vreți să mă cunoașteți mai bine, ascultați-mi muzica! Fiecare piesă are povestea ei, le-am tot explicat de-a lungul vieții, mă caracterizează fiecare piesă, mai ales dintre cele compuse de mine, și mi-am asumat întru totul orice altă piesă care n-a fost compusă de mine, dar mi-a plăcut foarte mult. N-am ce exemple să vă dau.

Vreți să vă spun că mă caracterizează piesa „Cred că m-am îndrăgostit, cu care m-am lansat?! E adevărat, toată viața am crezut că m-am îndrăgostit. Vreți să vă spun că am continuat cu „Nu te mai doresc și dacă m-ai înșelat… nu te mai…?!? Asta e! Nu suport să fiu înșelat și nu o să iert pe nimeni! Continuând cu „Sunt gelos și ajungând mai departe… la ce texte din ce piese vreți, chiar și „Îmi pasă, care nu este compusă de mine, dar este asumată – așa sunt eu! Pasional, sensibil și, uneori, extrem de ambițios.

Fiecare melodie în parte are povestea ei. Piesa „Familia mea, de exemplu, o piesă pe care am lansat-o de curând, mă caracterizează întru totul, este făcută de mine. Adică, versurile… cap-coadă sunt construite din viața mea. Vreți să mă cunoașteți mai bine, ascultați-mi muzica! Muzica… de când m-am lansat până la ultimele pe care le-am scos. Eu sunt!

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE APRILIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, PR, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton