Cum influențează Luna Plină în Balanță zodiile, în această perioadă. Astrolog: "Ne aduce încheierea unor decizii"

 Dumba Gabriela
.

Pe 6 aprilie a avut loc Luna Plină în Balanță, fenomen care influențează zodiile pe termen mai lung. Astrologii spun că această Lună Plină în semnul Balanței ne aduce încheierea unor decizii la care ne-am gândit în tot acest timp.

CITEȘTE REVSTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Invitată în emisiunea WOWZodiac, prezentată de astrolog Ana-Maria Ticea, Acvaria a vorbit despre Luna Plină în Balanță și cum influențează zodiile. Semnul Balanței vorbește despre relații. Orice fază importantă a lunației se întinde pe o perioadă de șase luni. Și cum urmează și un Venus retrograd, putem spune că relațiile vor fi destul de testate.

„De regulă, luna plină nu e pentru intenții, ci pentru apogeu, finalizări, eliberări, să ajungem la capăt, pentru că asta este. Mai mare decât atât nu se poate luna. Luna Plină în Balanță ne aduce încheierea unor decizii la care ne-am gândit tot timpul ăsta.

Ne aduce echilibru acolo unde eram incerți, instabili, nehotărâți. Luna plină vine la pachet cu mai multe evenimente. Ne aduce vindecare și echilibru. Trebuie să gândim pozitiv și să cerem ce ne dorim.”, a explicat Astrolog Acvaria.

Citește și: Cine este Stelian Nistor de la Chefi la Cuțite. A fost în comă 6 zile: „Mi s-a oprit inima…'

Citește și: Survivor România 2023. Kamara a părăsit competiția cu ochii în lacrimi: „Nu am reușit să îmi îndeplinesc misiunea de tată’

Citește și:„Nu s-a sinucis pentru că nu avea de ce!'. Prima reacție a familiei tânărului accidentat mortal de Monica Odagiu. Ce a făcut Alexandru cu o zi înainte

Citește și:Titi Aur, despre accidentul mortal în care a fost implicată Monica Odagiu: ‘Mașina este o armă, ucide. Fata asta nu mai e om toată viața…’

Ce se întâmplă în această perioadă cu fiecare zodie?

Fiecare zodie se manifestă diferit și trăiește altfel această perioadă. Astfel, aflăm ce se va întâmpla cu nativii în Luna Plină în Balanță.

„Berbecii au nevoie de un suflu nou, s-ar putea să fie puțin stresați sau nervoși în perioada asta. Taurii sunt foarte agitați și afectați emoțional. Gemenii s-ar putea să se implice mai mult într-o relație sentimentală, poate exista și o separare.

Pentru Raci, este foarte important acest moment, este un moment de recunoaștere și de afirmare, vor să arate cine sunt și ce pot. Leii au o viziune asupra vieții mult mai înțeleaptă, vor veni idei inovatoare. Fecioarele se simt ciudat în această perioadă, au o energie interioară de schimbare.

Balanțele se pot descoperi pe ele prin oamenii cu care fac echipă, au nevoie de cineva alături, caută validare. La Scorpioni, job-ul îi preocupă foarte mult.

Pentru Săgetători este un moment în care pot cunoaște oameni noi, pun prea multă pasiune. La Capricorni, luna este în zona carierei, or să iasă din relații toxice. În ceea ce privește Peștii, este o perioadă intense pentru ei.”, a spus Astrolog Acvaria, la WOWzodiac.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton