Florin Vasilică trebuie să se opereze la șold: ”Pe piciorul stâng calc mai greu și mă deranjează când urc scări...”/ EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Florin Vasilică trebuie să se opereze la șold! Artistul are probleme de sănătate, dar încearcă să-și alunge din minte gândurile negative și abia așteaptă sărbătorile pascale pe care le va petrece cu familia. Fiul regretatului cântăreț de muzică populară Liviu Vasilică nu mănâncă miel și carne de oaie. O singură dată a pus gura pe o friptură de oaie, dar era atât de picantă, încât susține că era să îi ia gura foc. De Paște artistul obișnuia să plece de acasă, dar spune că anul acesta va petrece cu familia în Alexandra, acolo unde locuiește. Masa de sărbători o va pregăti soția lui, întrucât el nu are talente la bucătărit. Florin Vasilică are probleme cu șoldurile și trebuia să se opereze mai de mult, dar a tot amânat intervenția.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Florin Vasilică trebuie să se opereze la șold! Artistul are probleme de sănătate, dar, momentan, preferă să vorbească despre sărbătorile pascale pe care le așteaptă cu entuziasm. Fiul regretatului cântăreț Liviu Vasilică nu mănâncă miel și carne de oaie, pe care a încercat-o o singură dată. De Paște va sta acasă, întrucât trebuie să se odihnească. Problemele pe care le are la coloană au degenerat și i-au afectat și șoldurile, iar Florin Vasilică spune că merge foarte greu din cauza asta. Cu toate astea, nu ia pauză de la cântări.

florin-si-paula-selingflorin-si-paula-seling

Citește și: Florin Vasilică, adevărul despre averea tatălui său. Unde a ajuns moștenirea lui Liviu Vasilică: „După ce a murit, eu am intrat în datorii”

Citește și: Florin Vasilică trebuie să se opereze de urgență. Ce boală are: „Șoldurile sunt vraiște”

Citește și: Andreea Antonescu și Traian Spak au divorțat oficial. Fiica cea mică a artistei poartă numele tatălui ei, Victor Vrînceanu: „Să nu ne trezim cu surprize neplăcute…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce relație are Cătălin Botezatu cu părinții lui. Au divorțat când designerul avea 16 ani: „Îmi este greu să îl iert pe tata pentru suferința cauzată mamei' / EXCLUSIV

Ce tip de carne nu mănâncă Florin Vasilică!

Ce tip de carne nu consumă Florin Vasilică! Fiul regretatului interpret de muzică populară, Liviu Vasilică, și familia lui nu mănâncă miel și carne de oaie. Artistul susține că a mâncat o singură dată carne de oaie, dar nu i-a simțit gustul, pentru că era foarte condimentată. Florin Vasilică a mărturisit că el nu este un bucătar priceput și că de masa de Paște se va ocupa soția lui, Mădălina. Anul acesta va petrece sărbătorile pascale acasă, dar de regulă spune că obișnuia să plece, pentru că a doua zi de Paște avea cântări. Problemele la coloană au degenerat și i-au afectat și șoldurile, iar Florin Vasilică spune că merge foarte greu din cauza asta. Cu toate astea, nu ia pauză de la cântări.

'Stau acasă cu familia de Paște. Masa pentru sărbătorile pascale o va pregăti soția mea, Mădălina. Și ouăle roșii tot ea le va face. Eu cred că nu știu nici să fierb bine un ou, dar să le vopsesc. Nu mă pricep la bucătărie deloc. Noi de Paște plecam de acasă, de obicei, dacă aveam de cântat a doua zi. Dar acum m-am mai liniștit cu plecările, de când am problemele cu șoldurile, dar în anii trecuți nu prea stăteam pe acasă. Nu se fac spectacole de Paște, se spune că nu se petrece, dar a doua zi ai voie. Vizitele se fac a doua zi. Așa se spune, că în ziua de Paște nici nu se merge în vizită', a declarat Florin Vasilică, pentru viva.ro. Artistul va lua lumină de Paște de la catedrala din Alexandra, orașul în care locuiește.

'Sâmbătă spre duminică mergem și noi să luăm lumină de la catedrală din orașul nostru, cum face toată lumea de Paște', mai spune Florin Vasilică.

Florin Vasilică a mâncat o singură dată carne de oaie: 'Era atât de picantă, de îți lua gura foc…'

Florin Vasilică a încercat o singură dată carnea de oaie, dar nu i-a simțit gustul, pentru că era foarte condimentată. Pentru că era prea picantă, când a gustat din ea, artistului i-a luat gura foc.

'Noi nu suntem cu mielul. Niciunul dintre noi trei nu mănâncă. Cred că o să pregătim un grătărel de porc. O ceafă de porc pe grătar merge. Dar mie nu îmi place carnea de miel sau de oaie. Nu consum așa ceva. O singură dată am mâncat carne de oaie, dar era foarte condimentată. Am știut ce consum atunci, dar n-am simțit gustul acela, pentru că era condimentată. Era atât de picantă, de îți lua gura foc și atunci nu mai simțeai gustul acela de oaie', a declarat Florin Vasilică, pentru viva.ro.

Florin Vasilică trebuie să se opereze la șold

Florin Vasilică speră să ajungă cât mai repede pe mâna medicilor pentru că are probleme cu șoldurile. Solistul Grupului Teleormanul a tot amânat intervenția respectivă.

Intervenția ar fi de genul: astăzi mă operez, mâine mă externează. Dar până la acel concert mai avem alte evenimente în România.

Eu voiam de vreo trei săptămâni să văd ce aș putea face în privința asta, dar mi-a plecat doctorul în concediu. Numai mie mi se întâmplă. La mine zici că stă cineva acolo sus și zice – hai să i-o dăm pe asta greșit. Mi-am făcut programarea la control, dar abia acum urmează să merg‘, a punctat fiul lui Liviu Vasilică.

Problemele la coloană au degenerat și i-au afectat și șoldurile, iar Florin Vasilică spune că merge foarte greu din cauza asta. Cu toate astea, nu ia pauză de la cântări.

Merg puțin mai greu. Pe piciorul stâng calc mai greu și mă deranjează când urc scări. Mai greu puțin cu orele multe în mașină. Am noroc că mașina de evenimente este înaltă și nu trebuie să mă mai las în jos. La cea mică, ca o glumă, până mă așez eu pe scaun, se închid magazinele (n.r. râde).

Dar evenimentele le onorăm cu drag, mai ales că eu am responsabilitate atât pentru mine și familia mea, cât și pentru toți cei din grupul meu. Dacă nu muncesc eu, ei nu încasează. Și în 2008 am avut probleme de sănătate, m-am operat la plămâni. Și atunci am avut probleme de sănătate, dar la două săptămâni de la operație și la o săptămână de la externare am plecat la trei evenimente‘ a precizat cu ceva timp în urmă, solistul Grupului Teleormanul pentru FANATIK.

Foto: Facebook, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton