Imaginile cu fiul Rihannei, la 11 luni, au devenit virale pe Internet. Cum a fost fotografiat bebelușul

 Calin Maria Bianca
.

Imaginile cu fiul Rihannei la 11 luni care au devenit virale pe Internet. Rihanna a revenit în forță în atenția publicului, după o pauză din lumina reflectoarelor. Frumoasa artistă Internațională se bucură de un succes colosal pe plan profesional, însă și în viața privată o duce la fel de bine. Recent, și-a surprins fanii cu o serie de fotografii de colecție cu fiul ei pe care-l are împreună cu raperul, A$AP Rocky. Internauții au rămas fără cuvinte când au văzut cum arăta băiețelul lor la doar 11 luni!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Rihanna se bucură de un public foarte mare, atât în viața reală, cât și în mediul online, însă cu toate astea a postat extrem de puțin fotografii cu fiul ei și al lui raperului, A$AP Rocky. Artista a preferat să fie discretă, însă de curând și-a surprins fanii cu pozele în care apare băiatul său. Bineînțeles, așa cum era de așteptat, reacțiile internauților nu au întârziat să apară.

sxsxsxsx

Rihanna este cu adevărat o femeie împlinită în aceste momente. Frumoasa artistă are un succes colosal pe plan profesional, iar când vine vorba de viața personală, are un copil superb alături de rapperul A$AP Rock. Micuțul crește pe zi ce trece și se face din ce în ce mai frumos, astfel că după o perioadă lungă în care nu a mai postat nimic cu el, de data aceasta fanii au simțit nevoia să își dea cu părerea în legătură cu cine seamănă.

Citește și: Rihanna este însărcinată a doua oară. Și-a arătat burtica de gravidă în timpul show-ului din finala Super Bowl 2023

Citește și: Rihanna, apariție de senzație, alături de A$AP Rocky și copilul lor, pe coperta Bristish Vogue. Artista este însărcinată a doua oară

Citește și: Alina Sorescu, primul Paște fără cele două fetițe Carolina și Raisa vor fi cu tatăl lor, Alexandru Ciucu: 'Cea mai delicată perioadă din viața mea'

Citește și: Dragoș Bucur lansează un proiect cu criptomonede: „Veniturile din acest domeniu au crescut în România de până la 10 ori față de anul trecut'. Ce afaceri mai are actorul

Imaginile cu fiul Rihannei la 11 luni care au devenit virale pe Internet

Rihanna este însărcinată pentru a doua oară, iar vestea a fost dată în luna februarie într-un concept inedit, când nimeni nu se aștepta. Frumoasa artistă urmează să devină mămă pentru a doua oară, însă până atunci se bucură de momente unice alături de fiul ei de 11 luni, care în curând o să împlinească frumoasă vârstă de un anișor. Ce-i drept, crește pe zi ce trece, iar internauții au rămas plăcut surprinși de cum arată, astfel că imaginile au devenit în scurt timp virale pe Internet.

Rihanna, mamă pentru a doua oară

De curând, Rihanna a acordat un interviu pentru o publicație de peste Ocean, unde a vorbit despre rolul de mamă pe larg. Frumoasa divă nu s-a sfiit să povestească faptul că viața ei s-a schimbat radical de când a devenit mamă pentru prima dată. De asemenea, a ținut să precizeze că are ajutor de nădejde în iubitul său, amândoi fiind doarte preocupați și implicați în creșterea micuțului.

Totodată, fiindcă s-a obișnuit în mare parte cu rolul de mamă, în urmă cu doar o lună, Rihanna a dat vestea cea mare și anume că o să fie mamă pentru a doua oară. Așa cum era de așteptat nu a publicat doar o poză prin care să anunțe cea de a doua sarcină, ci a făcut acest lucru chiar în pauza de la Super Bowl.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton