Pavel Bartoş a împlinit azi 47 de ani: "Mă simt tare bine în pielea mea"

 Dumba Gabriela
.

Pavel Bartoș a împlinit 47 de ani pe 20 ianuarie și, pentru a marca această zi specială, a postat un mesaj emoționant pe Instagram prin care mărturisește că este recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ceea ce are. Totodată, actorul a subliniat că se simte foarte bine în pielea lui, mai cu seamă că recent a slăbit 12 kilograme pentru un rol.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pavel Bartoș își sărbătorește astăzi ziua de naștere și a vrut să mulțumească tuturor pentru urările pe care le-a primit. Ajuns la vârsta de 47 de ani, prezentatorul declară că se simte foarte bine în pielea lui și este recunoscător pentru tot ceea ce are.

53947715394771

„Acesta sunt eu și mă simt tare bine în pielea mea. Mulțumesc lui Doamne, Doamne pentru ceea ce sunt și ceea ce am. Vă mulțumesc pentru toate gândurile bune. V-am pupat!', este mesajul transmis de Pavel Bartoș pe Instagram.

Pavel Bartoş a împlinit azi 47 de ani

Actorul Pavel Bartoș are un program foarte încărcat, încă de la început de an, căci se pregătește pentru premieră sezonului 12 din „Românii au talent”, în special pentru live-uri, dar şi pentru piesele de teatru în care joacă la Odeon și pentru un nou film de lung-metraj în care va apărea.

El face parte din distribuţia peliculei „Ramona”, pentru care lucrează cu regizorul Jesus Del Cerro („Vlad” și „Cu un pas înainte”) și actorii Ioana Blaj („Adela”) și Alexandru Ion („Sacrificiul).

Citește și: Andreea Berecleanu și Constantin Stan au împlinit cinci ani de căsnicie. Cum au sărbătorit

Citește și: De ce a murit, de fapt, Petrică Mîțu Stoian. Primele rezultate de la autopsie

Citește și: Ce părere are Dan Capatos despre emisiunea lui Florin Călinescu de la Prima TV:„Așa iese când nu ai bani’

Pavel Bartoș a slăbit 12 kilograme pentru un rol

Pavel Bartoș este actor la Teatrul Odeon din București, dar și prezentator de televiziune. Nu pentru aparițiile lui pe micul ecran a decis să slăbească, ci pentru un rolul din filmul lui.

„Gândul cu care am început a avut legătură cu rolul Ramon, din filmul meu cu acelaşi nume, pentru ale cărui filmări voi începe treaba în luna martie.

Iniţial, trebuia să le începem în noiembrie, dar din cauza condiţiilor actuale am fost nevoiţi să le amânăm', a declarat vedeta recent, pentru Click!.

Cei care îl urmăresc pe reţelele sociale au putut observa deja că merge la sală foarte des, atunci când probabil are timp liber. Mai multe pentru tine


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton