Cu ce se ocupă Andreea Bănică, de când nu mai are concerte: „Muncesc foarte mult”

 Iacob Antonia
.

Cu ce se ocupă Andreea Bănică, de când nu mai are concerte. Industria muzicală a avut mult de suferit în pandemie! Artiștii din România au fost nevoiți să se adapteze schimbărilor, mai ales că spectacolele au lipsit cu desăvârșire. Andreea Bănică este unul dintre interpreții care s-au văzut nevoiți să se reorienteze spre domeniul online.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bănică a mărturisit recent că de sărbători nu știe dacă va urca pe scenă. Între timp, vedeta se ocupă de familie mai mult și a dezvăluit de ce a ales să-și retragă fiica de la dans, cu toate că Sofia a fost medaliată la numeroase competiții.

andreea-1-1andreea-1-1

Cu ce se ocupă Andreea Bănică de când nu mai are concerte

‘Tocmai m-a anunțat Lucian că am un concert în iunie. A fost un an foarte prost pentru toți, dar mergem înainte. Unii s-au reorientat, eu am grijă de familia mea. Sunt foarte bine în online, muncesc foarte mult, am o comunitate care trebuie susținută. Ca influencer da, îmi merge foarte bine.

Concerte nu a avut mai nimeni, decât foarte rar. Stăm toți și suportăm ce se întâmplă în această perioadă. Eu am suferit enorm din cauza faptului că am fost obișnuită o viață să fac asta, e munca, meseria mea. E foarte greu să nu urci pe scenă, să faci alte lucuri. Ultimul concert l-am avut prin vară, și primul la fel, atunci când s-a dat drumul au fost câteva. Dar doar atât’, a declarat solista pentru Impact.

Citește și: Andreea Bănică, probleme de sănătate la trei luni după operație: „Inflamația este foarte mare'

Citește și: Andreea Bănică și-a concediat soțul: „Ne certam non-stop'

Citește și: Andreea Berecleanu și Constantin Stan au împlinit cinci ani de căsnicie. Cum au sărbătorit

Citește și: De ce a murit, de fapt, Petrică Mîțu Stoian. Primele rezultate de la autopsie

De ce nu mai merge fiica Andreei Bănică la dansuri

Andreea Bănică a explicat și motivul pentru care și-a retras fiica, pe Sofia, de la dansuri.

‘Sofia a făcut gimnastică, de fapt dansuri cu elemente de gimnastică, are o grămadă de medalii, premii, dar am retras-o de câțiva ani. Își dorea să fie cea mai bună, dar avea niște ticuri mari, mi-am dat seama că trebuie să o opresc. Cum am făcut asta, i-au dispărut și ticurile. Voia să fie bună peste tot, am vrut să o echilibrez și acum e ok. Își dorește să danseze în continuare dar va veni și timpul, acum să se ocupe de școală, se cer multe, nu e ușor mai ales când se face online. Programul școlar este lung, uneori chiar până la trei’, a mai adăugat blondina.

Andreea Bănică, probleme de sănătate la trei luni după operație

În urmă cu trei luni, Andreea Bănică a fost nevoită să ajungă de urgență pe masa de operație. Aceasta trebuia să își trateze o problemă medicală pe care a amânat-o timp de 5 ani. Operația de septoplastie a fost un succes, însă în acest moment artista se confruntă cu anumite probleme la nivelul căilor respiratorii.

Am suferit o operație de septoplastie, care nu mi-a dat voie, o perioadă, să vorbesc cu voi și să postez prea mult. Am revenit pe baricade, sper din toată inima să-mi revin repede și să-mi intru-n ritm. Nu sunt completă refăcută, dar mergem înainte’ , spunea Andreea Bănică pe Instastory.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton