Cine este Maria Stănciuc de la MasterChef. A fost concediată din bucătăria unui chef din București

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Maria Stănciuc de la MasterChef. La fel ca în sezoanele anterioare, și anul acesta, la MasterChef, s-au înscris o mulțime de concurenți. Doar unii au avut însă norocul de a-i impresiona pe jurați. Printre ei se numără și Maria Stănciuc, o tânără în vârstă de 27 de ani. Aceasta a venit în emisiune pentru a arăta că e cu adevărat pricepută la gătit, după ce a fost concediată din bucătăria unui chef din Capitală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Maria Stănciuc de la MasterChef. Maria Stănciuc (27 de ani, content writer) a venit în fața juraților de la MasterChef pentru a le demonstra persoanelor care au descurajat-o, că locul ei este în bucătărie.

Maria-Stanciuc-1Maria-Stanciuc-1

Cine este Maria Stănciuc de la MasterChef. Concurenta a pregătit pentru chefii de la MasterChef un desert delicios: mousse de brânză de capră cu căpșuni macerate în oțet balsamic și busuioc.

Cine este Maria Stănciuc de la MasterChef

Cine este Maria Stănciuc de la MasterChef. „Îmi pari cunoscută. Recunosc toți bucătarii din București, toate bucătăriile', i-a spus chef Radu Dumitrescu când a ajuns în bucătăria MasterChef.

Maria a lucrat ca ajutor de bucătar timp de 3 săptămâni, însă a fost concediată… printr-un mesaj: „Primesc un mesaj prin care eram anunțată că a fost ultima mea zi și că nu o să pot să fac meseria asta, fără niciun drept la replică'.

Maria Stănciuc de la MasterChef, concediată din bucătăria unui chef din București

Cine este concurenta Maria Stănciuc de la MasterChef. Chefii s-au dovedit a fi surprinși de întâmplare imediat ce au gustat desertul tinerei: „Cum de te-a dat afară din bucătărie? Știi de ce întreb? Pentru că vreau rețeta asta!', a exclamat chef Joseph Hadad. Tot el susține „Eu vreau un angajat ca tine la mine la restaurant!'.

Participanta a primit trei de „da' pentru „Un desert simplu, banal, dar executat cum trebuie', conform spuselor lui chef Foa.

Chef Radu Dumitrescu, detalii de culise de la MasterChef

MasterChef este unul dintre cele mai îndrăgite show-uri de la PRO TV. Emisiunea a revenit pe micile ecrane anul acesta, începând cu data de 12 ianuarie 2022. Înainte ca prima ediție să fie difuzată, cei trei jurați, Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu, își exprimau entuziasmul, spunând că va fi un show spectaculos. Potrivit spuselor lor, concurenții vor evolua sub presiunea concursului și vor trece printr-o mulțime de stări.

„Va fi un sezon cu de toate și abia aștept să vadă și cei de acasă ce a ieșit. Am întâlnit concurenți pasionați de bucătărie care vor evolua sub presiunea concursului. Vor trece prin momente și stări diferite, dar nici noi nu vom scăpa! Va fi cu multe provocări, povești de viață, invitați speciali, dar, nu în ultimul rând, cu rețete și farfurii de MasterChef!', a declarat Chef Radu Dumitrescu, potrivit unui comunicat de presă.

Sursă foto: Comunicat de presă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton