Fiica cea mică a lui Adrian Minune, primele declarații despre nuntă: „Nu concep să...”. Cum a fost cerută în căsătorie

 Miniosu Alexandra
.

Adriana, fiica cea mică a lui Adrian Minune, a oferit primele detalii despre nuntă. Tânăra a spus cum vrea să arate fericitul eveniment, fără să dezvăluie, însă, o dată concretă. Fosta concurentă de la „Vocea României' a povestit și cum a fost cerută în căsătorie, la o lună după ce viitorul ei soț, Nicu, i-a adresat celebra întrebare. Iată cum a decurs totul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fiica cea mică a lui Adrian Minune a dat primele declarații despre nuntă, la o lună după ce a fost cerută în căsătorie. Fata artistului își dorește să ajungă în fața altarului alături de viitorul ei soț, Nicu, pentru a-și uni destinele în fața lui Dumnezeu. Tânăra nu concepe, în general, ideea de divorț, cununia religioasă având o mare însemnătate pentru ea.

fiica-lui-adrian-minune-despre-nunta-5fiica-lui-adrian-minune-despre-nunta-5

Fiica cea mică a lui Adrian Minune este în culmea fericirii! A fost cerută în căsătorie de iubitul ei într-o zi specială, chiar de Crăciun. Abia acum, fosta concurentă de la „Vocea României' a povestit, pe larg, cum a decurs întregul moment, aducându-și cu drag aminte de scena romantică.

Citește și: Fiica cea mică a lui Adrian Minune a fost cerută în căsătorie.Cine e viitorul ei soț

Citește și: Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune, s-a mutat cu iubitul ei.Cum au reacționat părinții

Citește și: Cine e Anamaria Vartolomei, românca desemnată cea mai bună actriță din Franța.E din județul Bacău

Citește și: Oana Radu s-a certat definitiv cu tatăl ei, care nu a fost prezent la nunta ei:„Din momentul ăla nu am mai vrut să aud'

Fiica cea mică a lui Adrian Minune, primele declarații despre nuntă

Așadar, sărbătorile de iarnă au devenit și mai speciale pentru Adriana Simionescu. Iubitul ei a cerut-o în căsătorie chiar în ziua de Crăciun, în timp ce se aflau în vizită la familia lui. Ea și Nicu au fost invitați recent în cadrul unei emisiuni TV, în care au povestit în detaliu scena romantică de atunci. Potrivit spuselor lui, i-a anunțat pe părinții tinerei cu o zi înainte că vrea să o ceară în căsătorie.

„M-a ajutat o mătușă de-a noastra, mătușa ei. Le-am spus părinților ei cu o zi înainte că vreau să o cer în căsătorie', a povestit viitorul soț al Adrianei Simionescu, în cadrul unei emisiuni TV, conform spynews.ro.

Cum a fost cerută în căsătorie Adriana Simionescu

Fiica lui Adrian Minune a fost luată complet prin surprindere de viitorul ei soț. Adriana nu se aștepta nicio clipă ca să fie cerută în căsătorie de Crăciun. Aceasta a mărturisit că, la un moment dat, în timp ce dansau, s-a întors și l-a văzut pe Nicu așezat în genunchi. El a întrebat-o dacă vrea să-i fie soție, iar ea i-a răspuns cu un mare și clar „DA'.

„Noi eram de Crăciun în familie cum stă toată lumea. Nici nu mă gândeam, nici nu-mi dădea prin cap că o sa fiu cerută de nevastă fix de Crăciun.

Stăteam în living, am stat cu familia lui, am mâncat, am râs și mă sună mama: «Ce faceți? Nu mai veniți? Haideți că se supăra taica-tu» (n.r Adrian Minune).

Într-un moment al dansului m-am întors și l-am văzut pe Nicu în genunchi. Chiar nu mă așteptam', a mărturisit fiica lui Adrian Minune.

Printre altele, Adriana Simionescu a susținut că ea, în general, nu concepe ideea de divorț, dacă ți-ai spus „DA' în fața Domnului, la cununia religioasă. De altfel, e convinsă că Nicu e cel mai potrivit partener pentru ea.

„Eu nu concep dacă ai mers în fața lui Dumnezeu și te-ai căsătorit religios, să divorțezi, nu există divorț.

Ai greșit și ți-ai ales persoană nepotrivită atunci rămâi nefericită până la adânci bătrâneți, asta este părerea mea', a adăugat ea.

Fiica lui Adrian Minune vrea o nuntă tradițională

Pe deasupra, fiica lui Adrian Minune a oferit și primele declarații despre nuntă. Spune că la eveniment vor fi respectate toate tradițiile, de la aruncatul buchetului, până la furatul miresei, exact așa cum au făcut și părinții ei. Conform spuselor ei, nunta va avea loc în România și nu în străinătate, cum ar fi Maldive, pentru că acolo nu se găsesc preparatele tradiționale.

„Vreau nuntă tradițională, cu aruncatul buchetului, furatul miresei, cum a fost nuntă părinților mei. Nu vreau nuntă în Maldive, că acolo nu sunt sarmale', a mai spus ea.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton